Reklama

Reklama

Tom Berenger a Billy Zane jsou pověřeni likvidací šéfů narkomafie. Jenže jejich spolupráce na plnění úkolu zašla příliš daleko... Seržant Thomas Beckett a jeho kolega Richard Miller jsou americkou vládou pověřeni náročným "posláním" v Panamě, kde mají postupně zlikvidovat šéfy drogové mafie, rebelující generály a bývalé žoldnéře CIA. Od svých obětí se však ničím neodlišují a jejich "spolupráce" nakonec vyvrcholí tím, že obrátí zbraně proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ani na vteřinu jsem neuvěřil, že nesleduji dva průměrné herce, co se v kostýmech a pomalovaní khaki barvičkami producírují v lesíku někde za hotelem. Dělání drážek do kulky nožem či prasátka házející křížek na krku jednoho z elitních sniperů naznačily, čeho jsem svědkem a upřímně si nedovedu představit, kam to v dalších pokračováních mohlo ještě klesnout. Vlastně dovedu, ale nechci to vědět.. Z Llosova tvůrčího trápení zůstane v hlavě jen malůvka Ramba na panamském autobuse a rada, ať člověk nemočí ve stojaté vodě, ale jinak zažijete stejný pocit, jako když máte v zaměřovači na vzdálenost 350 metrů Chucka Norrise, vydechnete, stisknete spoušť a v okamžiku, kdy projektil opouští ústí hlavně, vám on klepe na rameno a ptá se, jestli tohle máte zapotřebí. Cítíte marnost.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už v roce 1993 vidět zpomalené záběry na kulku? Tak to je přece jen něco, co neuvidíte každý den. A ono to těm bláznům docela funguje. Ten příběh z džungle o odstřelovači, je celkem tuctový, ale celkové pojetí a snaha přijít s něčím novým, mě zaujaly. Proto dávám vyšší hodnocení, Třeba si toho někdo všimne a bude se mnou souhlasit. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Priznám sa čakal som viac. Ale sklamaný nie som. Akcia celkom slušná, má to dobrý počet zabitých, slušné spomaľovanie na letiacu guľku, dobrý one by one súboj Berengera so snajperom na statku a tiež skvelý ojeb toho ďalšieho ostreľovača za použitia noža bol fajn. Zane celkom slušný sekundátor. za silné 3* ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni udeluju s prihlednutim k zanrovemu naplneni, nebo jak to rict...pokud hledate akcni film s vojenskou tematikou, predvidatelnym pribehem a primerene slusnym hereckym vykonem, budete spokojeni. Akcni oddychovka plna silnych slov, vystrelu, dzungle a vojenstvi. Dokonce nezbyl cas ani na zadnou lasku. ;) 4- ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Není nic lepšího, než poslat na náročnou akci do džungle cucáka, kterej viděl džungli maximálně v animovaným Tarzanovi, natož aby v ní snad předtím absolvoval nějakej výcvik, že jo.. :-) A hádejte, o čem si asi povídají dva snipeři, když jsou večer pospolu? Samozřejmě o tom, kolik zabili lidí a jak byl ten první nejtěžší.. Sorry, větší sračku jsem už hodně dlouho neviděla a vůbec nechápu to dost vysoký hodnocení tady. Možná jednu hvězdu za Berengera, protože ten má prostě v maskáčích svoje kouzlo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Zbraň, ktorú používa Billy Zane, nie je poloautomatická puška H&K PSG-1, bežne používaná ostreľovačmi špeciálnych jednotiek, ale H&K SR-9 TC. Podobná a lacnejšia verzia PSG-1, navrhnutá pre civilný predaj. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 28. augusta do 18. októbra 1991 v Austrálii a Paname. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama