Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kombinace bizarních vražd a pokus o temnou atmosféru selhává na režisérovi William Maloneovi, který se spíše orientuje na televizní tvorbu, a podle toho film vypadá. K ruce měl více než dobré herecké obsazení, nad kterým dominoval nejlépe hrající Geoffrey Rush, ale přesto se tento horor nedokáže zbavit určité televizní lacinosti, která ho celou dobu provází. S první vraždou se sice snímek solidně rozjede, ale bez pořádného napětí a hororové lehkosti mohl sotva vzniknout nadprůměrný horor. Vypadá to tak, že nebýt slušného hereckého ansámblu, tak by sotva někdo o tento film zavadil. Jenže, tento horor vyhlížel dost ambiciozně a své ambice v čistě "béčkovém" zpracování nenaplnil. ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se velmi těšila, bohužel mi přinesl jen velké zklamání. Když film začínal v lunaparku a přišla scéna s horskou dráhou, říkala jsem si fajn, a teď to přijde! Nepřišlo. Od začátku mi bylo jasné, kdo přežije, ale scéna s mrtvou manželkou hlavního hrdiny byla dost dobrá! Ničím vyjímečný horor, u kterého jsem ani jednou nezažila pocit strachu. Za snahu dávám alespoň dvě hvězdy. ()

Reklama

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru horor, který má všechno, co má správný horor mít (dobrou atmosféru, solidní příběh, několik dějových zvratů, přiměřenou porci krve,...) a navíc skvělé herecké obsazení v čele s božskou Famke Janssen a mou oblíbenkyní Ali Larter, která už v obou dílech Nezvratného osudu dokázala, že jí horory sedí. Jedinou výraznou slabinou je podle mě zbytečně akční a zmatený konec. Co říci závěrem? Není to Kruh, ale je to lepší než nový Texaský masakr. ()

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Zcela obyčejná hororová podívaná, která nemá ani v nejmenším šanci pochlubit se něčím originálním. Strašidelný dům, šílený vědátor a zlo které po sobě zanechal, to už jsem myslím někde viděl. A nemyslím původní verzi, co mám na DVD v papírovém obalu(na tu jsem ještě nekoukal). Ovšem není důvod se tento film nepodívat, špatně zvládnuté to není a alespoň za jedno podívání určitě stojí. Osobně jsem doufal, že si užiju Jeffreyho Compse v roli dalšího šíleneho vědce, ale to jsem doufal asi v moc. Kdybych nevěděl, že tam hraje, nejspíš bych ho ani nepostřehl. Zklamaný jsem však nakonec nebyl, protože Geoffrey Rush v hlavní roli je eso celého snímku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Název obsahuje vše,co se ve filmu odehrává,respektive by se odehrávat mělo.Dům hrůzy je stá variace na dům se strašidelnou historií a otázkou:kdo v něm přežije?Tato verze nepřináší nic nového a originálního,dvě překvapení v ději,jednu lekačku,nevýrazné herecké výkony i představitele,v první půli slušnou atmosféru,v druhé otřesné triky a tuctový závěr.Sumasumárum,přísměvek do klubu neoriginálních horrorů,který ovšem není ani odpadem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Horská dráha na začátku filmu je The Incredible Hulk na Universal's Islands of Adventure v Orlandu na Floridě. (Chatterer)
  • Postava Geoffrey Rushe má příjmení Price, což je odkaz na Vincenta Price, který hrál v původním House on Haunted Hill z roku 1959. (Chatterer)

Reklama

Reklama