Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle další horor z té široké rodiny vyvražďovaček. Rodiny vskutku obří, kde se však všichni příbuzní podobají jako vejce vejci. Tu a tam se někdo vyvýší vyší brutalitou, více lekačkami či nějakou hezkou herečkou, ale to je tak vše. Pravidla tohoto žánru jsou daná. Nějaká skupinka někam jede, na něco nebo někoho tam narazí a to něco nebo někdo je postupně likviduje. Buď nakonec nějaký šťastlivec přežije a ono monstrum zneškodní, nebo ne a pak jsou tu otevřené konce pro druhý, třetí, čtvrtý a někdy i pátý díl. A tak nic nového od takového díla skoro čekat nejde. Důležité jsou však lokace, kde se onen tuctový příběh vypráví. A v tomto filmu je právě ono místo samotné jeho hlavní devizou. Alspoň u mne. Hotel Blacwell naštěstí nebyl léta adaptován a tak, když v roce 1971 vyhořel, bylo veškeré vybavení i vnitřní dekorace původní. Milovníci art deca ihned s gustem obhlédnou všechny ty detaily vstupní haly, lustrů, výtahu i samotného vybavení pokojů. Nevím, zda tvůrci natáčeli film v nějakém skutečně vyhořelém hotelu z meziválečného období či se jednalo o kulisy. Pokud ano, byly dokonalé a já velmi oceňuji ty, kteří se tím takto zabývali. Ději jsem věnoval pozornost pravda menší, tam se jednalo o naprostou tuctovku zralou sotva na dvě hvězdy. přihlížím ale k originálnímu prostředí. Dávám tedy za tři naostřené háky. * * * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno