Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna Elliotová se kdysi nechala přesvědčit, aby si nebrala fešáka ze skromných poměrů. Po osmi letech na něj ale narazí znovu a pravá láska možná dostane druhou šanci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Anna měla milého, se kterým ovšem být nemohla.Teď je singl, což je v jejím věku v téhle době něco neslýchaného a co čert nechtěl osud jí přivane do cesty zpět jejího ex což samozřejmě roztočí vztahový kolotoč. Další adaptace románu Jane Austen jde modernější cestou ala Bridgertonovi, nebo nedávná Emma což je rozhodně lepší než mnohdy doslovné a nudné televizní adaptace a je to rozhodně cesta jak k dílu Jane Austen  přitáhnout mladší romantiky chtivé obecenstvo. Právě Bridgertonovi navíc dokazují, že o tyhle kostýmní kousky je stále zájem a v záplavě uniformních romkomů nabízí stále atraktivní alternativu. Boření čtvrté stěny Dakotou Johnson mi nijak nevadilo, protože předlohu neznám a sama Dakota mi tady seděla a to se mi u ní nestává zas tak často. Wrightova Pýcha a předsudek to sice není, ale stále je Pýcha a přemlouvání lepší než již zmíněná Emma s Anyou Taylor Joy...60% ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Ač děj přibližně odpovídá knize, vše je naruby - Anne je společenská dračice a Wentworth vyděšený psík, co po ní neustále pokukuje. Nikde ani náznak nějakého jiskření, postavy přijdou, odříkají co mají a zmizí. Tu tam je společenské dění a kousavé poznámky, kterých je kniha plná - ale hlavně, že je to moderní. Anne Eliotová byla vždy mou oblíbenou postavou - rozvážná a obětavá šedá myška, ze které vyzařuje úžasná síla - a scénáristi z ní udělali teenagerku se sklonem k alkoholismu...co dodat? Hvězdičku dávám za Dakotu, která mě velmi mile překvapila (ač nehrála Annu Eliotovou ale někoho úplně jiného) a Richarda E. Granta, kterého prostě žeru :) ()

Reklama

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Vydrzal som to sledovat presne 28 minut,bohuzial,potom bol aspon pre mna koniec,lebo minuty sa vliekli ako sopel z nosa,tie dialogy mi pripadali o nicom,ako keby som pocuval len bla bla bla bla bla,mozno,ak by hlavnu predstavitelku hral niekto iny,tak by som vydrzal aj dlhsie pozerat,ale Dakota Johnson je v mojom rebricku oblubenych hereciek niekde na spodnej hranici,takze nech sa nikto nehneva,ale pre mna je to prepadak...:-) ()

Kinolístek 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo nechápe, že tohle natočila rozená angličanka. Jedná se o zneuctění dějin a literatury. Manipulace s lidmi a jejich následné přeprogramování věřit v něco co nebylo v původním románu. Asi nastal čas aby někdo natočil autobiografický film s jazzmanem Louisem Armstrongem, kterého bude ztvárňovat některý z bělošských herců. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Multikulti obsazeni je super (a to je asi vsechno)! Vsichni hateri ohanejici se tim, ze se Austen kvuli obsazeni musi obracet v hrobe, by se meli blize podivat na jeji praci - od kritiky otroctvi v Mansfield parku, az po jeji hrdinku tmave pleti, Miss Lambe, v nedokoncenem dile Sanditon. Austen zemrela mlada, kdovi co konkretne pro Miss Lambe zamyslela, ale uz tehdy to musel byt revolucni pocin. Ja osobne ziju v 21.stoleti a je mi  sumak, kdo je jake barvy pleti. Makeup a Anne Elliot "loving her single life" je vec jina.. Kdyz behem prvnich par minut vidite "velky spatny", je celkem jasny, ze tenhle projekt je jedna velka katastrofa. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama