Reklama

Reklama

Hardcastle a McCormick

(seriál)
  • USA Hardcastle and McCormick
USA, (1983–1986), 67 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Brian Keith, Daniel Hugh Kelly, Mary Jackson, John Hancock, Sonny Landham, Lance Henriksen, Sam J. Jones, Joey Bishop, Ed Lauter, Beau Starr, Jonathan Banks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Soudce Milton C. Hardcastle (Brian Keith) odešel do důchodu a pod ochranný dozor si vzal Marka "Skida" McCormicka (Daniel Hugh Kelly), který byl jeho posledním případem. Mark je automobilový závodník, který se dal na scestí a odseděl si dva roky v San Quentinu za loupež. Společně se soudcem jsou nejen přáteli, ale také řeší několik desítek (v seriálu uváděno 200) případů, které se Hardcastleovi nepodařilo pro různá formální pochybení uzavřít. (monolog)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

no na jednom českém portálu končícím na ".to" je kompletní seriál alespoň v angličtině. Jsem zjistil že jsem nikdy neviděl první díl :)

To byly seriály tehdá. Žádné stupidní počítačové triky jako v F&F, ale všechno naživo.

carda222

carda222 (hodnocení, recenze)

Dobrý den, vlastníte někdo nějaké díly v českém dabingu? (DVD.AVI,VHS)

Fondak

Fondak (hodnocení, recenze)

fanda1: FrankMarx má pravdu. Coyote je replika McLarenu M6GT. Byly tam proti originálu drobné změny, např. seseklé zadní okno a kola Mangels. Pod kapotou duněla klasická americká V8 (tipuju že to byl v té době oblíbený motor Chevrolet 5.7) Rám byl trubkový a karosérie by nepochybně neprošla českou homologací. Byla laminátová. V dalších sériích sis mohl všimnout, že se Coyote změnil na hnusnou krabici. Mohl za to herec co hrál soudce Hardcastla. Že prý nebude dál hrát, dokud neudělaji vůz, do kterého se lépe poleze. Vznikl nový projekt, který byl tuším na podvozku De Loreanu DMC-12

 (hodnocení, recenze)

jj to auticko sem samozrejme TAKY miloval! ale co to je???ferrari ani nahodou,navic na boku to melo napsany "COYOTTE"...nevite nekdo?nemuzu to nikde najit

Reklama

Reklama