Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Shit 

všechny recenze uživatele

Shane Black je prostě neuvěřitelná bedna na hlášky, což už předved v Poslední skautovi a tady v tom dál pokračuje, ale tentokrát ještě ve vlastní režii, sice to asi nebude takovej mega kult jako Skaut, ale díky Robertu Downeymu, kterej tady je jednim slovem prostě dokonalej, to až zase tolik nezaostává a krom toho Val Kilmer coby homoušský soukromý očko Downeymu víc než zdatně sekunduje a thrillerovej příběh je slušně promyšlenej i odvyprávěnej. Já si fakt nemam na co stěžovat ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

You don't get it, do you? This isn't "good cop, bad cop." This is fag and New Yorker. You're in a lot of trouble. Heh, asi v takovémto rytmu se nese celý film. Shane Black poprvé na stoličce režiséra a stále v prvotřídní formě. Ta smršt nápadů, vtipných hlášek a zesměšnování celého Hollywoodu okořeněná o překombinovaný a zamotaný detektivní příběh ze "staré školy" je neuvěřitelná. Dvojice Downey a Kilmer excelují na celé čáře. Jejich vzájemné popichování, jakožto i Perryho neustálé shazování jeho partáka při jakékoliv možné příležitosti, Downeyho New yorská neznalost Kalifornie a možná i jemná zaostalost, jakožto i krásná Monaghan dělají z tohoto filmu velmi chutnou pochoutku, která se jen tak nepřejí. A i když občas děj působil trochu nevyrovnaně a přepínání nálad taky nebylo úplně košer, máme tu určitě nejzajimavější a nejzábavnější noir buddy (já vím, už klišé, ale použiju to) komedii detektivku za posledních pár let. Přepísknutý Downeyho vypravěč a časté opakování toho, že je to vlastně jenom film, dává ehm filmu podivný nadhled. A pocit, že jsem viděl něco chytrého.. Závěr to pak potvrzuje ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tim a nakonec jsem se rozhodl pro pět hvězdiček. Ano film je akční, dobrodružný, kriminální, ale hlavně komediální. Tak dlouho jsem se nenasmál u filmu kde padá hlášek jak kroup na dlažbu. Příběh je opravdu hodně bláznivý a bavíte se od začátku do konce. Na to že je to film debutujícího režiséra Shane Blacka, který už mimochodem hrál v pár filmech, tak je to hodně slušné. Mimochodem napsal scénáře k filmům jako je například Smrtonosná zbraň nebo Poslední skaut takže je jasný odkud tamní hlášky přišly. Doufám, že to není konec, ale rozhodně je to veliké překvapení. --- Máš jen deset vteřin – Páni to jsou ale tlaky! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další prohláškovaná akční komedie z pera Shanea Blacka, který si tentokrát sedl i na režisérskou židličku. Neuvěřitelný scénář, plný zvratů a výborných replik ještě doplňují skvělé herecké výkony. Robert Downey Jr. hraje jako o život a "buzík" Val Kilmer ho skvěle doplňuje. Nebýt místy pomalejšího tempa a někdy příliš přehnaných fórů bylo by to za plný počet. Stejně mě ale o to víc mrzí, že pátá SMRTONOSNÁ ZBRAŇ nakonec nebude protože mám pocit, že Blackův scénář mohl dát sérii o hodně důstojnější zakončení. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Gay Perry (Val Kilmer) je považovaný za prvú otvorene homosexuálnu postavu v jednej z hlavných úloh v akčnom filme z dielne Hollywoodu. (sackrebleu)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama