Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Veskrze sympatický film s neméně sympatickým obsazením, vynikajícím scénářem, vtipnými hláškami, povznášejícím nadhledem a jedním převelikým "ale". Přes všechnu tu koncentrovanou pohodu jsem se u Kiss Kiss Bang Bang příliš nebavil. Buddy movies mě totiž nikdy příliš neuspokojí (nějak mi ten subžánr spíš leze na nervy) ... takže ačkoli KKBB patří určitě spíše k těm lepším zástupcům, více než mírný palec nahoru ode mne nedostane. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Shane Black .. Překvapivě dobrý výlet do L.A. a ironický pohled na dění v Hollywoodu. Shane Black, scénáristický otec série Lethal Weapon nebo filmu Last Boy Scout se rozhodnul pro svůj nejnovější scénář chopit také režie. Ta není zrovna nejnápaditější, za povšimnutí přesto stojí. Těžiště snímku ovšem stojí jinde. Je to právě scénář, který je směsicí buddy detektivky, svěžího komediálně-parodického přístupu plného narážek, cool hlášek či dialogů a zajímavých postav, které jsou velmi dobře obsazeny. Herci Val Kilmer a Robert Downey Jr. si svoje role poctivě vychutnávají, naopak oko potěší Michelle Monaghan a spousta dalších holek, které se "snaží" stát herečkou. Zamrzí jen mírná rozvleklost, až přílišná překombinovanost, kdy jsem si několikrát řekl, to už je moc a nevyrovnané tempo, které trochu sráží tuto jinak skvělou nevážnou záležitost. 75%. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se ohromně, slovní výměny mezi ústřední trojící jsou totiž ďábelsky vtipné a situace, do nichž se všichni dostávají, rafinované. Kromě toho, že je vtipný, je ale scénář také docela složitý a přiznávám se, že jsem se v něm napoprvé místy dočista ztrácel. Napodruhé to ale bude určitě lepší - a že se na Kiss Kiss Bang Bang brzy podívám znovu, to je jisté. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Víš co najdeš ve slovníku pod pojmem idiot?" - "Svojí fotku?" - "Ne, definici slova idiot, která na tebe skvěle sedí..." Tak takhle dobře jsem se už dlouho nezasmál. Dostal jsem přesně to co jsem čekal a jsem naprosto spokojený. Drsný humor, zkažený svět Los Angells, zajímavý styl vyprávění příběhu, nečekané zvraty a parádní charaktery. Rober Downey Jr. a Val Kilmer si to vysloveně užívali a já se skvěle bavil. 9/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, na tenhle film jsem se chystala podívat už pěkných pár let zpátky, jenže z toho vždycky nějak sešlo. No a teď už vím, že to byla velká chyba, skoro tak velká chyba, jakou udělala bandička rádoby vychytralých zmetků, když se rozhodla povraždit v LA pár holek zrovna v době, kdy se na Buzíka Perryho nalepil zlodějíček Harry, zlodějíček z něhož se vyklubal borec Chandlerovských rozměrů. Naopak tvůrci chybu neudělali, když prošpikovali tuhle kriminální komedii tunou hlášek a vychytávek na tolika místech, že jsem se z toho chvílema smíchy opravdu zpotila jak Drew Barrymoreová v klubu. Všechno se tady bere zatraceně vážně a přitom absurdně, až parodicky. Prostě je to tak luxusní podívaná, že jsem schopná přimhouřit oko i nad tím, že tvůrci udělali tak strašnou chybu, že nechali sexy Shannyn v zatraceně šik růžový paruce na plátně tak krátce, že si jí člověk pomalu ani nestihne povšimnout, natož vychutnat. Ale jak je možné, že je tenhle skvost doposud jediným filmem Shanea Blacka? Že by v LA opět někdo udělal velkou chybu!? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Gay Perry (Val Kilmer) je považovaný za prvú otvorene homosexuálnu postavu v jednej z hlavných úloh v akčnom filme z dielne Hollywoodu. (sackrebleu)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama