Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Diskuze

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Holy F*cking shit, po shlednutí Nice Guys, si říkám, jaká píčovina mě rozesměje stejně tak. Samozřejmě od toho samýho chlápka Shanea Blacka. Super film, super komedie, aaaaaaaaaaa, kéž by bylo víc takových filmů.

RXP

RXP (hodnocení, recenze)

ja v tom filme zas nejak nemôžem nájsť chybu, zábava aj akcia na špičkovej úrovni a tie dialógy boli proste skvelé, napätie, zvraty, ktoré dokáže človek doceniť až na viacej vzhliadnutí ... viem, že je to asi lacné prirovnanie, ale je to Posledný skaut rokov 2000 :D aj keď to nie je až tak akčné, ale zas to má premyslenejší dej ... podla môjho súdu, špičková zábava 

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

wuw

  nerieš .. nehodnotím podľa toho, či som film pochopil alebo nie ... viac v mojom profile.

wuw

wuw (hodnocení, recenze)

tvoje bába je . . . nebudu radši jmenovat. Asi jsi ten film moc nepochopil, že..nevadí není to film pro Extre náročné blbé diváky. ale tak to jsou jen kecy kecy pdry a blaboly ty chytrá hlavo :D

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

kecy kecy riesenie sprostosti kecy trapno nechutne scenky akoze zasmiali sme sa kecy nuda kecy zaspavam 2krat kecy bez stavy kecy nezaujal .... jedina scena ktora mala stavu bola ta na konci s tym elwisom.... resume: dokonale pokazeny filmovy zazitok .. ODPAD .

Langy

Langy (hodnocení, recenze)

skvělé vtipné scénky, výborné hlášky a neočekávané zvraty - jaká to smůla když Vám při ruské ruletě proletí hned 1. kulka hlavou...nebo když se snažíte někoho odzbrojit se slovama nemáš na to abys mě zastřelil a na to on do Vás vystřílí skoro celý zásobník...prostě fakt vydařená akční komedie se skvělym hereckym obsazenim a ještě lepšími hereckými výkony!

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

fakt sem se královsky bavil...je to opravdu děsná sranda se skvělým Robertem Downey Juniorem a Valem Kilmerem..75%

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

Zapletená mysteriózní komedie, která vás upoutá svým svérázným humorem a schopností hlavního hrdiny zbavit se kohokoli s ohromným štěstím vás prostě zaručeně dostane. 94%

galgip

galgip (hodnocení, recenze)

Nemôžem si pomôcť, ale mne sa to velmi páčilo.Je to podarená vec,skvelé komediálne scénky, zaujímavá zápletka, Robert Downey Jr-úžasný ako vždy, Val Kilmer a Michelle Monaghan tiež prekvapili...u mna to je za *****

IvyH

IvyH (hodnocení, recenze)

výborný film s naprosto geniálním Robertem Downeym Jr. v hlavní roli. Kdo má rád akční komedie, tak musí určitě vidět! U mě Top 10.

burnfly

burnfly (hodnocení, recenze)

prijemna legrace, kilmer a downey aka teplousskej detektiv a looser sazeji vtipne slovni prestrelky, ale pribeh by mohl byt rozumnejsi... kazdopadne prijemna podivana

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama