Reklama

Reklama

Zatôichi kenka-tabi

  • USA Zatoichi on the Road

Recenze (13)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Zatoichi - filmy" jsou od prvního dílu snad lepší a lepší ... Opět úžasná vizuální stránka, skvělá kamera. Ubylo soubojů, ten si nechali filmaři až na konec, kde je jeden mega - klasika. Zatoichi vytahuje další trumfy, dokazuje, jak úžasný dokáže být i manipulátor, jak dokáže bez boje vyjebat se svými nepřáteli ... opět se v tomto díle stále poklonkuje a občas někde zakopne (což na něm prostě miluju ...), ale z toho dokáže smluvit podmínky s Yakuzáky tak nekompromisně, tvrdě a charismaticky, že z něj opravdu začíná jít strach ... Tím narážím na excelentní Katsuův herecký výkon. Opět plný počet, naprosto úžasný díl. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Piaty diel Zatoichiho a znova samurajsky masterpiece. Slepy Zatoichi je osamely vlk. Cestuje sam a vyhyba sa akymkolvek blizsim vztahom pretoze vie, ze taketo vztahy su nebezpecne nielen prenho, ale hlavne pre tych druhych. Co sa vsak stane, ak sa Zatoici predsa len s niekym zblizi? Jedno je iste, bude preliata krv. Zatoici sa zblizi s mladou dievcinou, ktoru ma prepravit do Eda a tym poskitne vyhodu yakuzakom, ktory to v momente vyuziju. Avsak ak je jemu nieco blizke, len tak lahko sa toho nevzda a ak inokedy sa problemom vyhyba v takomto pripade to bude on, ktory ma dovod zabijat. A to vam poviem, ide z neho strach! Kazde pokracovanie odkriva nove zakutia jeho charakteru, znova a znova som ohurovany jeho sermiarskymi schopnostami (hned uvodna scena je skutocna lahodka) a dej ma vzdy vtiahne. A Shintaro je lepsi Zatoichi ako Arnie Terminator !:) Darkness is my ally. Come, and find me, if you can.(10/10) ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

Někde mezi 4-5.... Konečně se ve světě Zatoichiho našla ženská, kterou dokážu rozpoznat od ostatních a nechová se jak úplná kráva, myslim tim tu z počátku zlou, pak hodnou, Zatoichi výborně perlý a poslouchat jeho rozhovory se záporáky je radost, jako když si hraje kočka s myší, závěrečný souboj klasika, pár věcí vytknu : 1. Stále chybějící krev a sečné rány.... 2. Chybějící záporák, který by se alespoň trochu vyrovnal našemu šermíři.... 3. Možná na mě až moc pozitivní konec ...... jinak je to ale vedle jedničky a 4 zatim nejlepší Zatoichi.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zatoichi je jedna z těch postav, které vás prostě nemohou zklamat, samozřejmě za předpokladu, že máte rádi samurajské filmy. Já je rád mám a Zatoichi je přesně tou správnou dávkou vážného příběhu a akčního filmu, navíc i s humorem, který sem tam probleskne. Tenhle masér je geniální postavou a je skutečně skvěle ztvárněný. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama