Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sledujeme něco úplně jiného. Zatímco minulé díly se natáčely s roční periodou. Moskevská mise si dala trošku na čas. Bohužel, veliká škoda že vznikla. Z původního obsazení nám zůstaly jen ruiny a jako bonus jsme dostali kadeta Connorse. Scéna "Jsem na záchodě" myslím nejlépe vystihuje kam se to vlastně série dostala. 20% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Moskevská mise neměla raději nikdy vzniknout, jelikož tvoří jednu velkou černou kaňku za celou policejní sérií. Člověk se už v podstatě nemá čemu smát, většina rádoby vtipných scén je spíše trapných a samotný scénář je podobně zkažený asi jako ten bořšč, který Lassard proleje umyvadlem. Tomu všemu nepomáhá ani účast zvučných jmen jako Christopher Lee a Ron Perlman. Jednoznačně nejhorší díl z celé heptalogie, u kterého člověk většinu času klopí oči k podlaze. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Sedmý a díkybohu poslední díl série,který těží hlavně ze změny prostředí a exteriérů Moskvy.Příběh je vcelku slušný,herci též-hlavně Ron Perlman a vše je vcelku příjemně zábavné a je tu i několik povedených gagů a hlášek.Už je to opravdu ale vaření z vody,série je vyčerpaná a bylo by dobré jí už nechat spát a nekřísit.Taky by se už nemusela vzbudit.Tady dávám Moskevských 35% a finíto. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak i další sérii filmů mám úspěšně za sebou. Nikdy to nebylo tak extra, ale první díly, no bylo to něco nového, takže se na to člověk i s chutí podíval. Pak to bylo čím dál tím horší a musím říct, že je asi dobře, že tato série konečně skončila, protože by to pak bylo dost hrozné, ty filmy. Už nevědí co by, herci postupně odpadávají, moc se nezasmějete, protože je to furt dokola. Myslím, že sedm filmů je až moc a měli skončit někde u trojky. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Mne sa tento film páčil, pretože bol pre mňa nostalgiou na prvú časť Policajnej akadémie. Pripomenul som si, že aj oni sú len ľudia, a že aj oni zostarli. Umelecká hodnota bola nulová, ale mne sa tento film v podstate páčil. Asi aj preto, lebo som veľký fanúšik Policajnej akadémie. Odo mňa si to zaslúži ***. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Zvuky, které vycházejí z videohry, jsou z "Donkey Konga" pro Atari 2600. Samotná konzole je Nintendo Game Boy. (HellFire)
  • V úvodní scéně se objevuje Game Boy s barevnou obrazovkou, přestože Nintendo vydalo na trh první barevné konzole až v roce 1998. (KucC)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama