Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Pátral jsem v přestrojení, když vy jste ještě za sebou tahal kačera.“ Šesté setkání se starými známými mě už ničím nepřekvapilo. Byl to stejně špatný zážitek jako předchozí dva filmy. Primitivní příběh vyplňují postavy zjednodušené na jedinou vlastnost. Fórky už vlastně neexistují, místo nich jsou jen trapné šaškárny. Zcela mimo je nesourodá skupinka tří zločinců, kteří jsou ale tak šílení, že jsem se občas i zasmál. Předlouhý, nudný a smysl nedávající závěr pak tento film definitivně pohřbívá. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě trochu mrzí až takhle nízko hodnocení, mě třeba šestka příjde po té úvodní trilogii dost možná nejlepším dílem. Je třeba říct, že šestka v podstatě nemá žádný děj. Celý film, bez titulků, má nějakých 75 minut, z toho posledních dvacet minut trvá závěrečná akce a předtím je to jen sled scén, ve kterých se chystáme na finálovou akci. Akce tu má snad poprvé nějaký koncept, kdy od začátku je jasně ustanovena parta zlodějíčků, z nichž každý je na první dobrou jasným alteregem některého z naší party policajtů a ve finále pak pochopitelně dojde na duely mezi nimi.  Konečně jsme se taky zbavily zlozviku, že v každém díle musí dojít nějaká nová hlavní postava. Monster truck / autobus honička mi vždycky přišla jako jeden z nejlepších momentů série. "Proč zastavuješ Proctore? - Je tu zastávka, nabírám cestující je to v jízdním řádu" ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia ťažiaca zo slávy predchádzajúcich filmov a pokračuje na zostupnej trajektórii päťky. Produkcia je ešte obstojná. Nick ako náhrada Mahonyho je stál slabou náplasťou aj keď Matt McCoy nehrá zle. Do akcie sa zapája len časť pôvodnej zostavy a zločinci ktorých majú zneškodniť pôsobia béčkovo. Ich sily sú nadhodnocované hoci reálne sú to komické postavy. Viac-menej sa recyklujú gagy z predchádzajúcich filmov a nájde sa aj nejaký logický lapsus. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neznámý muž posílá bandu zlodějů znovu a znovu do akce a policie nedokáže množícím se krádežím zabránit. Město ovládá stále větší strach, protože drzost lupičů nezná mezí. Jediné místo před nimi není bezpečné. Snaha mužů v uniformách je marná, protože v okamžiku, kdy už gang takřka dopadnou, objeví se kapitán Harris a zločincům se opět podaří uniknout. Nikdo není iniciativnější než Harris, zvláště když se jedná o návštěvy starosty. Nezajímá jej však výsledek pátrání, nýbrž především a pouze kariéra. I v šestém pokračování se setkáváme s řadou oblíbených postav z předchozích pokračování, ale chybí Mahoney. S jeho odchodem jako by se z komediální série vytratila kvalita. Gagy už jsou takové nějaké obehrané a nějaká větší invence s neznámým režisérem vzala za své. Občas se ještě nějaký ten vtípek přece jen najde a vyloudí si divákův úsměv, ale než se k němu v tomhle díle dopracujeme, tak to přece jen nějak moc trvá. Harris s Proctorem to drží. 30% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Hoci nikde nie je upresnené, v akom meste má policajná akadémia sídlo, podľa tabuľky na autobuse (23rd & Broadway) je pravdepodobné, že sa jedná o New York. (beso74)

Reklama

Reklama