Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (739)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pocta žánru natočená speciálně pro fanoušky akčních filmů a Bruce Willise. Kdo mezi ně nepatří, ať na Poldy nekouká. Střílení ostrými narážkami nejen slovními, ale i příběhovými (dvojice policajtů? černoch a běloch?), funguje prakticky neustále. Dvojice Willis-Morgan je funkční, i když Morgan má jisté rezervy a mohl by být občas vtipnější, ale sekundující Sean William Scott si mě opravdu podal. Už dlouho jsem se takhle nesmál a já byl i rád, že Kevin Smith tentokrát nechal svoje "snowbally" doma a zkusil trochu jiný šálek kávy. Mě totiž hodně pobavil a klidně si to s chutí někdy zopakuji. PS: jediná škoda je, že jsem většinu těch filmů viděl už příliš dávno:( bude to chtít opáčko... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je výborný režisér, ovšem když točí filmy dle svých scénářů. Cop Out je rutina od začátku až do konce. Ke zlepšení bohužel nepomáhá ani Bruce Willis, ani Tracy Morgan. Je smutné sledovat jejich vzájemné hašteření, protože ti dva se k sobě vůbec nehodí, ani když se tak očividně snaží o opak. Akční scény postrádají patřičný drive a když se Kevin Smith dostane ke svému oblíbenému humoru, tak není vůbec vtipný. Bohužel k tomu, aby se divák u filmů Kevina Smithe bavil, bude nejspíš muset točit filmy dle scénářů svých a nikoho jiného. Poldové mají průměrného záporáka, nesehranou a dohromady nepasující hlavní dvojici a co je nejhorší - nemají ani špetku humoru (scéna s vyslýcháním byla ta nejnevtipnější, co jsem v komediích viděl za nejméně poslední rok). Místy jsem sice uvažoval o alespoň průměrném hodnocení s tím, že přeci jen nějaké větší pozitiva najdu, leč marně. Je to škoda pro celý buddy žánr, kdy jindy už se to má povést než s Kevinem Smithem za kamerou a Brucem Willisem před ní. Jediným plusem, díky kterému jsem ty dvě hvězdy prostě dát musel, je Seann William Scott. Jedině scény s ním za něco stály, ty si budu pamatovat ještě dlouho. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Pln skepse, leč s jistou nadějí jsem si sednul k novému, ne zrovna typickému snímku Kevina Smithe... A následujících 107 jsem se řachal smíchy jako už dlouho u ničeho. Tracy Morgan je překvapivě snesitelný, Willis redefinuje pojem "kamenný ksicht" a náramně si to užívá a některé slovní přestřelky, hlášky a situace jsou tak Fucking hillarious, až je to životu nebezpečný.... Tadaaa my ass a při nejbližší příležitosti znovu! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Další film, na který jsem slyšel dost špatných ohlasů (a to recenze ze zásady nečtu, protože si radši udělám vlastní názor) ale skutečnost je jiná. Cop Out je v některých ohledech geniální (narážky na filmy, mimo jiné na Hříšný tanec, Star Wars, RoboCop, Schindlerův seznam a v neposlední řadě i na Smrtonosnou past, kdy Tracymu Bruce řekne, že ten film ještě neviděl! :-D), jenže v několika málo momentech je Tracy Morgan hodně otravný. Většinu času je vtipný a snesitelný, ale měl tam pár momentů, kdy jsem si v duchu přál, ať ho radši umlčí. A myslím, že tohle právě většina nevydýchala… Já se nepovažuju za Smithofila, od něj jsem všehovšudy viděl jen čtyři filmy, když budu počítat i tento. A jak říkám, navzdory (někdy) otravnému Tracymu se jedná o skvělou komedii, kterou si myslím, někteří zbytečně odsuzují. P. S. Trochu SPOILER! A Seann William Scott žije! Jen si chvilku po titulcích počkejte na vtipný dovětek z márnice… ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě to svou uřvaností neuvěřitelně štvalo, posléze jsem si zvyknul. Poldové se dají celkem bez problémů sledovat, jednorázově zabaví a velmi brzo vyšumí. Nejsilnější je Kevin Smith ve psaní dialogů, tohle pouze takříkajíc na zakázku režíroval, takže je to ve výsledku naprosto obyčejnej film, pod nímž by mohl být podepsán jakýkoli bezejmený Nikdo. Ne špatnej, ne hloupej, ale pouze tragicky nezajímavej. Pousmál jsem se jenom párkrát, humorem to tedy zrovna neoplývá. Vlastně mě ten film bavil o poznání víc, když se zrvona odehrávala nějaké akce, než když přišla na řadu snaha o vtip. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • Po změně názvu z A Couple of Dicks ("Dvojice detektivů", ale Dick je též anglická nadávka do přirození) na A Couple of Cops se vynořila řada spekulací, zdali není opět Smith tlačen studiem k méně problematickému názvu (měl veliké problémy se svým předchozím filmem Zack a Miri točí porno (2008)). Sám Smith k tomu řekl, že titul byl pouze pracovní a že k jeho změně dojít muselo, aby mohl být film propagován v televizi před devátou hodinou večerní. (CrypzzXD)
  • Když se v restauraci baví Jimmy (Bruce Willis) a Roy (Jason Lee) o Avině svatbě, pojmenuje Roy Jimmiho "Serpico", čímž ho přirovná k Franku Serpicovi, skutečnému newyorskému policistovi, který v roce 1971 svědčil proti zkorumpovaným kolegům a o němž byl natočen film Serpico (1973), kde si hlavní roli zahrál Al Pacino. (Koldyn)
  • V jedné ze závěrečných scén filmu, kdy Jimmy Monroe (Bruce Willis) tahá kolegu na balkon, si můžete všimnout, že ho v záběrech drží strídavě levou a pravou rukou i rozdílným úchopem. (kikikrikri)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama