Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, u který si divák dobře odpočine. Čeká vás hodně akce, film tak trošku paroduje filmy typu " Smrtonosných pastí a jiných přepadení, ať už jsou kdekoliv. Nechybí, ale ani prvky romantiky. Sympatický " Kevin James " se hlavní role chopil velmi dobře a zároveň udělal dobrou reklamu vozítkám " Segway ". ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Tlusťoch hrdinou + jako bonus získá kočku po svůj bok! Asi dva vtipné momenty a stejný počet úsměvných, tak nějak stravitelný soundtrack a hlavně Kevin James, který prostě není dobrý komik a už vůbec ne scénárista. Přitom nápad na akci v obchoďáku se mi nejeví špatně, ale ta banda übertrapných záporáků, ho posílá do kopru dříve, než se mi stačil zalíbit. Rád bych se ještě zastal Stevea Carra, který očividně dělal,co mohl, ale z hovna bič ještě uplést neumí. Nikoho neurážející, slušně natočená, ale bohužel málovtipná komedie s díky bohu přežitelnou délkou... 30% PS: 140 mega?! ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Je nefér chtít od Paula Blarta více než jednoduchou řachandu, jednohubku co druhý den zapomenete. Kevin James sympaťák je a s klidem hlavní roli zvládá. Je to trochu i návrat ke starým poctivým sandlerovkám (přece jenom Blarta produkují lidé z Happy Madison, kterou založil Adam Sandler), proto se Blart nekorektně popere s velkou tlusťoškou či "roztomile" přejede psa. Celkem příjemně strávené odpoledne s tímhle tlouštíkem. 50 % ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ako to mohlo toľko zarobiť v kinách mi zostane navždy záhadou, lebo Paul Blart proste neprináša nič originálne, všetko už tu bolo stokrát(a lepšie...). Väčšinou slapstickový humor tomu na kvalite nepridáva, a aj keď som sa pár krát pousmial("No one wins with a headbutt."), žiadne hysterické záchvaty smiechu sa nekonali. Snáď si Observe and Report bude viesť lepšie... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Mizerové a jiná chamradi, třeste se! Je tady obtloustlý hlídač Paul Blart (Kevin James)! Všemi odstrkovaný Paul dokáže, co v něm je! Jako John McClane ve Smrtonosné pasti sám samotinký musí totiž čelit bandě, která přepadne jeho místo výkonu práce...A ještě ke všemu si teda dovolí moc! Zajmou jako rukojmí jeho objekt touhy - prodavačku příčesků Amy (Jayma Mays) a aby toho nebylo málo, také jeho dcera skončí v rukou grázlů. Zábavná druhá polovina bohužel ale doplácí na zbytečné nelogičnosti. Průměrně zábavná komedie pro celou rodinu, která se především díky eskapádám hlavního hrdiny bude líbit mladšímu publiku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • V jedné scéně podá Paul Blart dítěti tašku s nákupem. Jeho matka i sourozenec jsou rodinou Kevina Jamese. (Janko666)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama