Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

První Policajt ze sámošky je obyčejná průměrná, přesto ale docela sympatická komedie, jejíž největší předností byl samotný Paul Blart, respektive jeho představitel Kevin James, a také hned několik povedených vtipných scén. Policajt ze sámošky 2 je v tomto ohledu víceméně stejný, opět zde řádí především sympaťák Kevin James, film má odlehčenou atmosféru a na nic velkého si nehraje. Bohužel je ale také mnohem hloupější, chybí mu větší tah na branku, ohledně humoru nepřichází absolutně s něčím novým, většinu času jen sází na jistotu a recykluje jedničku, až je to místy docela trapné. Chtělo by se napsat, že je to zkrátka klasická dvojka se vším všudy. Najde se pár podařených fórů, jinak je to ale těžce o ničem. Zbytečné pokračování. 3/10. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Další americká oslava tuposti a vtipných a odvážných tlouštíků. První díl mi celkem nevadil, snad i trochu pobavil. Ve dvojce mi i hlavní hrdina polda přijde trapný. Několik dalších tlouštíků zvedalo odpor k podívané a korunu tomu nasadila hrozivá vepřová kýta v roli policajtovy dcery. To nebylo humorné ale spíš smutné. Děj stál za kakanec a "dojemné" scény v našich končinách nefungovaly. Do odpadu nešlo jen proto, že jsem u filmu stihnul vypít kávu a jeden svrchně kvašený ležák. ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Je to absurdní zhovadilost, ale pár frků tam bylo tak dobře blbejch, že jsem se zasmál (třeba nástup hypoglykemie, raketově do narkolepsie, nebo části bitky na chodbě). A Neal byl se svejma vočkama taky dobrej, byť nevýraznej. Ovšem dcerunka, alias hepy hipo, to zas posílala hned do kytek (a celkově to je fakt bezbřehá pičovina, kterou můžete s klidem vynechat). ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První film nebyl žádný zázrak, ale dívat se na něj docela dalo, tenhle je o něco horší. Hlavně Paul Blart je za většího pitomce a už to není ten smolař, kterého nám minule mohlo být i líto. Je to vlastně podobný styl humoru jako Johnny English 1 a 3, jen s tím rozdílem, že Kevin James není takový komik, aby to dokázal zachránit. A nevrátila se Jayma Mays, škoda. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama