Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

ludovit14 

všechny recenze uživatele

,,Boli sme na nože- teraz budeme na vidličku" Toto pokračovanie nám neponúklo ani toľko málo čo jednotka! Je to len akási zlátanina trápnych vtipov. Kevin James sa síce snažil ale tá banda vedľa neho Béčkovych či Céčkových hercov bola fakt veľmi zla priam na grcanie- také strašné herecké výkony sú k videniu raritou!HOD: max.40%.PS: 40% len zato, že som sa dvakrát schuti zasmial: scénky z banánom a záverečná s koňom boli ,,cool"- ale už nikdy viac toto dielo nevzhliadnem! ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Dementný strážca poriadku v supermarkete ide na výročné stretnutie s inými dementnými strážcami poriadku. Koniec! Spoiler ako prasa na úvod a teraz rozoberiem vtípky. @#£€*§+{{}.... Nevadí, ani ja som ich nepochopil. Nerozumiem ako niekto môže začať točiť komédiu keď nemá na papieri jeden podarený vtip, či zábavný dej. Cele to je jeden klišoidný a trápny pokus o zábavu. Jediné čo ma zaujalo bola tá asi 40-ročná dcérka idúca na vysokú, je to fakt castingová trefa do čierneho. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Meno režiséra síce nie je zárukou dobrej snímky, ale film má obrovský tromf v hlavnom predstaviteľovi. Kevin James je vtipný už len vďaka svojim telesným proporciám, ktoré z neho robia neohrabaného trkvasa a k tomu má ešte komediálny talent. Príbeh nie je nijako objavný a zo začiatku sa jedná o typickú komédiu, kedy pozorujeme život hlavného hrdinu, ktorý robí strážcu v obchodnom dome. Podľa môjho táto komédia s Kevinom Jamesom nie je až tak hrozne zlá, kto ho má v obľube myslím, že s jednoduchým príbehom nebude mať problém a pobaví sa tak ako som sa bavil ja. Síce už chápem prečo u nás film ide rovno na DVD samotný. Kevin nie je hold takým ťahúňom v hlavnej úlohe, ako keď robí niekomu parťáka. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama