Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednička je takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a pro leckoho jde jistě o nostalgickou záležitost, kterou zná nazpaměť a nedá na ni dopustit. A když to šlo tak hladce jednou, je samozřejmě nutno těžit z úspěchu a ze stejného hrnce rychle vařit znovu, než popularita opadne. Někdo však měl tvůrcům vysvětlit, že nestačí kastrol s oschlými zbytky zalít vodou, posolit, převařit a čekat, jak si po smíchu lačnící divák zase pošmákne. Je lepší hrnec umýt a uklohnit nový pokrm - třeba i se stejnými ingrediencemi a trochu jiným kořením. 48% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, přesto stále solidní podívaná plná humoru, ve které se tentokrát podíváme do rušných ulic Los Angeles, samozřejmě u toho nesmí chybět stará známá garda v čele s Mahoneym, Hightowerem, Tackleberrym atd. Mrzela mě neúčast kapitána Harrise, místo něj zde máme neméně nepříjemného Mausera, který mi však přišel pouze jako taková náhražka, byť víceméně stejně povedená. Humoru se zde opět nešetří, hlavní záporák Zed je opravdu klenot. Oceňuji i inovaci, co se příběhu týče, takže ve všech ohledech příjemná oddechová záležitost. 7/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)

Reklama

Reklama