Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Úprimne musím priznať, že zopár scén bolo celkom vtipných, no všetko medzi nimi je neriedené peklo. Začína to už obsadením, kde hlavné role dostali Lawrence a Zahn, ktorý sú v úlohách sidekickov fajn, no na to aby utiahli film nemajú. Akčné scény sú natočené mizerne, humor je zväčša založený na tom že Lawrence sa chová ako kretén a Zahn sa tvári urazene. Hlavnú zásluhu na výslednom hodnotení má ale scenár - nepamätám sa, kedy som naposledy videl takú hromadu nelogických náhod ako tu, citovať by sa tu dala každá druhá scéna filmu. 3-/10 ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Lawrencea už by mohli od kamery konečne odstaviť ! Ak má byť vtipný, možno na tom ulietavajú jeho americkí spoluobčania tmavej pleti, ale jeho grimasy a stupídne vystupovanie už po piatich minútach je na blitie. Okrem toho je film zúfale nevtipný a nemá čím zaujať. Jeden z najhorších buddy movies, aký existuje. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M NOT EVEN SURE THAT BEE WASN'T ONE OF HIS OWN. LIKE SOME ANTI-AFRICANISED ATTACK BEE, TRAINED TO HATE BLACK PEOPLE!" --------- Martin Lawrence s jeho rasistickou a konšpiračnou kartou je asi ten najlepší gimmick, aký v komédiách doteraz mal. Útočný hmyz a smrtiaci čmeliaci, opičiak, pašovanie alkoholu do chudobných černošských štvrtí, aby CIA zotročila čierne obyvateľstvo, no mám dosť x) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jak mě sucharsky umanutý, jinak normální a schopný Steve Zahn bavil, tak samolibý, vztahovačný Martin Lawrence otravoval, když své nevtipné, ublíženecké (anti)rasistické výpady vrčel jako kolovrátek. Jejich skamarádění, tzn. otočce o 180 stupňů ze vzájemné nesnášenlivosti, se nedalo zrovna věřit a akce za moc nestála. Celkově ale žádná újma. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že námět černý policajt + bílý policajt (popř. bezpečnostní agentura) = hahaha, je už maximálně vyčerpaný a dnes je to přežitek, na který mě odpuzuje se koukat. Nabízí se srovnání s názvově podobnou komedií Policajti ze Švédska, která je minimlně o tři kategorie lepší. Nabízí se už jen otázka: Proč Policajti na baterky vznikli? Proč? ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Při autohoničce na vrakovišti, kde hlavní hrdinové ujíždí v policejním autě, nabourají pravý přední bok auta (blatnik, světlo, nárazník, atd...) v dalším záběru je ale auto zcela v pořádku. (Dzarule)
  • Více než 400 000 lahví nápojů a piva bylo použito jako kulisy během přestřelky ve skladišti. (CliffLee)
  • Earlova automatická pistole ‘‘Earl Junior‘‘ je Glock 18C. (CliffLee)

Reklama

Reklama