Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrná komedie o jednom obtloustlém hlídači v obchodním centru. Hlavně v první půlce je to neskutečná nuda, ve který se vtipy točí jenom okolo toho, jak je hlavní hrdina tlustej a nesmělej. V druhý půlce se to zase snaží hrát tak trochu na Smrtonostnou past. To je místy sice docela smutné, ale u pár míst jsem kapku dobrého nápadu našel (za zneškodnění nepřítele solárkem by se imho nemusel stydět ani Bruce). Jinak je to ale fakt docela nuda, kterou docela dobrej Kevin James sám utáhnout nemůže. Možná, že kdyby se toho ujal lepší režisér (Steve Carr má za sebou fakt hrůzostrašný filmy), tak by to dopadlo mnohem líp. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kevin James ako Paul Blart bol podľa mňa relatívne uspokojivou komédiou. Mali sme celkom sympatického hlavného hrdinu, Jaymu Mays a príbeh, ktorý sme podľa mňa vedeli celkom uspokojivo sledovať, dávalo to všetko zmysel a bolo to aj celkom zábavné. Proste komédia na jedno pozretie, ktorá nijako neurazí, možno miestami trošku divná, ale nie je v nej nič strašné, čo by som ohodnotil ako nepozerateľné. Toľko v skratke. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Mizerové a jiná chamradi, třeste se! Je tady obtloustlý hlídač Paul Blart (Kevin James)! Všemi odstrkovaný Paul dokáže, co v něm je! Jako John McClane ve Smrtonosné pasti sám samotinký musí totiž čelit bandě, která přepadne jeho místo výkonu práce...A ještě ke všemu si teda dovolí moc! Zajmou jako rukojmí jeho objekt touhy - prodavačku příčesků Amy (Jayma Mays) a aby toho nebylo málo, také jeho dcera skončí v rukou grázlů. Zábavná druhá polovina bohužel ale doplácí na zbytečné nelogičnosti. Průměrně zábavná komedie pro celou rodinu, která se především díky eskapádám hlavního hrdiny bude líbit mladšímu publiku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako komedie o nešikovném policajtovi, který má v životě trošku smůly a teď momentálně řeší lásku v obchodním centru, kde pracuje jako ochranka. Tímto k první půlhodině snímku. Další část už nápadně připomíná Smrtonosnou past. Osobně Kevina Jamese moc nemusím. Jeho hlášky jdou dost mimo mě. Tady hraje sympaťáka, kterému člověk upřímně fandit musí. Mé hodnocení se zaseklo na dvou hvězdičkách a celkově mě nejvíce potěšila hlavní píseň, která je mimořádně chytlavá. "I Can't Hold Back" - skupina Survivor, která má na svědomí největší hity z Rockyho. Ta hitovost je znát! 45% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

No žádný zázrak to není, člověk to nesmí brát moc vážně. Kevina Jamese má strašně rád a u tohoto filmu mne ve svých pohybových kreacích nezklamal ("I love magic!"). Možná mi chyběl více drsný, zlomyslnější humor, který je v "King of Queens". Tento film celý takový prvoplánový a politically correct...to Jamesovi moc nesluší. Ale jestli T2 má statistiky správně, tak se mu takový typ humoru celkem vyplácí - celosvětové tržby skoro 200 milionů dolarů, to už je celkem dost:-) - 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama