Reklama

Reklama

Ghoulies

Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Graves (Peter Liapis) nikdy nepoznal svoje rodiče a jeho rodinu tvoří jen málomluvný pěstoun Wolfgang (Jack Nance). Když zdědí rozlehlé rodinné sídlo, kam se nastěhuje se svou přítelkyní Rebecou (Lisa Pelikan), naleznou při úklidu domu velké množství okultní literatury, která Jonathana velmi zaujme. Pak už stačí jen vhodná příležitost a vrámci oslavy s přáteli Jonathan přesvědčí přítomné k provedení rituálu ve sklepení domu, kterým otevře dávno uzavřené brány pekla. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo môžem povedať o tomto filme,na začiatok asi to že tvorcovia aj všetci ktorý na tomto filme pracovali museli brať drogy,lebo ináč si neviem vysvetliť kto môže natočiť takúto debilnú bizarnosť,lebo zdravý človek by to nedokázal.A teraz v skratke-Príbeh je veľmi naivný,herci tiež sa nepredviedli v dobrom svetle a aj spracovanie bolo ukážkovo debilné.Nič tu nebolo logický domyslené a ghouliesov bolo žalostne málo ale ty sa podarili aspoň že to. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, já nevím... Ten začátek vypadal dobře a pak to nevypadalo nějak moc špatně. Taková trošku střelená, podivně trhlá zvláštní satanistická oddechovka, která přijde k smíchu snad i nejkovanějšímu satanistovi z nejkovanějších satanistů Big Bossovi. Od démonických figurek různých skřetů a neskutečně teatrálního satanistického záporáka v půlce osmdesátých let ale zřejmě nelze čekat nic jiného. ještě, že tam byla alespoň kouzelná Lisa Pelikan, v těch černých šatičkách jí to moc slušelo. 2,5* ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Druhá polovina byla slušná, všude řádily různé potvůrky a monstra, které v první půlce nedostávaly téměř žádný prostor. Jen tam furt někdo mlel dokola nějaké latinské básničky a zaříkavadla. No nuda. Jediné, co se dalo ze začátku dělat bylo koumat ten krásný, starý, strašidelný barák. Ale jak říkám, konec dojem trochu vylepšil. Ale je to samozřejmě spíš taková srandička, rozhodně ne normální horor. 55% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Filmu by neuškodilo méně okultismu a latinských žvástů a více řádění ďáblů. Snímek sám o sobě je úděsná sračka, ale za těch pár momentů s dáblama a typickou béčkovou 80' atmosféru ty 2* dám. Těším se na druhý díl, kde ty roztomilé potvůrky doufám pro své řádění dostanou dostatek prostoru, na úkor keců zbytečných postav. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak takhle všechno začalo. Stejně jako u Watchers jsem začal odzadu, tedy od 4 dílu což byla sice chyba protože tahle série je narozdíl od Watchers díl od dílu horší. První díl je narozdíl od ostatních dílů takový celkem vážně pojatý, což nebylo na škodu, uplně na mě dýchla ta atmosféra béčka 80 let. Postavičky aka loutky aka Ghoulies byly rozpohybovány parádně a sliz z nich tekl jedna radost. Hlavní problém Ghoulies je to že v té záplavě filmů s příšerama to prostě zapadlo, konkurence byla příliš vysoká. Slušná zábava na zabití odpoledne. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Mariska Hargitay v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Na speciálních efektech a tvorbě Ghoulies se podílel režisér a specialista na zvláštní efekty John Carl Buechler. (LION-MR.T)
  • Na projekte sa začalo pracovať od roku 1983, spočiatku pod menom Beasties, kedy bol spájaný s menami Charles Band a tvorcom špeciálnych efektov Stanom Winstonom, ktorý mal vytvoriť príšerky. (beso74)

Reklama

Reklama