Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, myslím, že můžeme být rádi, že Michael neskončil jako Jason (ale Jason X byla aspoň dobrá prdel), i když Ressurrection k tomu mělo hodně, hodně blízko. Prokletí Michaela Myerse dějově snad došlo tam, kde se to mnohým nebude líbit, zatahuje do série hodně mystiky a okultismu, rozvíjí to, co bylo v minulém díle (zcela mimo hlavní zápletku) jen tak trochu nastíněno, ale přesto zůstává docela dobrým a koukatelným dílem. Sice to nepřináší nic moc nového, ale myslím, že už jde hlavně o to, jak Michael kosí nejen své příbuzenstvo a tady v tom pokračuje stejně, jako v předešlých dílech. Akorát mi pořád vrtá hlavou, kdy a kde se Michael stihnul naučit řídit auto. Že by to poskytovali jako součást terapie v blázinci? Dá se na to koukat, dokonce se na to dá koukat vícekrát po sobě. Zrovna tohle je díl, který jsem, bez sebemenší újmy, viděl z celé série asi nejvícekrát (což ale neznamená že je nejlepší). ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Další z řady recyklátů, které těží z kultovního opusu Johna Carpentera a jak se podle předchozích pokusů dá čekat, ani šesté pokračování nemá ambice upadající laťku kvality pozvednout někam výš. Krom o poznání brutálnějších vražd se nemusíte strachovat, že by film přinesl něco nového, snad krom do nekonečna nastavovaného rodokmenu a rodinných souvislostí, aby bylo kde brát, když v tom předchozím díle pokaždé zemřou všichni, co by dávali naději na další pokračování. Dost silně pochybuju, že samotní tvůrci se v tom sami vyznají. Hodnocení spíše z nostalgie. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wow!Scénaristický a režisérský zdrogovaný epic fail!Takhle se dá nazvat Michaelovo prokletí.Nebudu zapírat,že ta nadpřirozená myšlenka a vůbec vysvětlení Myersovi existence na tomto světě,mě celkem slušně dostala a mrtě mě zaujala,jenže toby neměl bejt režisér tupé,retardované střevo a scénárista šílenej zhoubovanej feťák.Jestli slovo mysteriózní,lze k něčemu jednoznačně přirovnat,tak právě k 6tému Halloweenu.Děj není špatnej,jenže herci jsou neskutečně toporní,akce je minimum a je tu plno šílených řečí a dění,že se ve filmu naprosto zratíte a nevěříte,že někdo dokáže zabít tak skvělou myšlenku.Film je sice z roku 1995 ale vypadá spíš jako z roku 1965.Není to úplně špatné,jen hrozně divné,šílené a nedotažené.Škoda,Donald Pleasenc si zasloužil určitě milejší tečku za svým životem doktora Loomise. 35% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až snad na psycho závěr se jednalo o solidní díl. Dle mého odborného hororového úsudku snad i o jeden z nejlepších v téhle stařičké sérii. Koukám, že hromada zdejších fajnšmekrů nemůže přenést přes srdce, že se tento díl pokusil dostat ze zaběhlého halloweenského stereotypu a vydat se trošku svojí cestou. Moc toho zkazit nešlo a moc toho ani zkaženo nebylo. Nezničitelný doktůrek se tentokrát zúčastnil pouze symbolicky, což byla trošku škoda. Vraždiček bylo dost. Postavičky také přibyli a byly poměrně sympatické, dokud neskonaly. Vidím to na 2 hvězdy a pokusím se kouknout i na zbylé dva díly! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V důsledku úmrtí Donalda Pleasence (dr. Loomis), tvůrčích neshod mezi režisérem Joem Chappellem a producenty, a také špatné odezvy při testovacím promítání, bylo třeba film notně sestříhat a přetočit některé scény - navzdory protestům herců a štábu. Mnozí z nich po těchto změnách vyslovili přání, aby aby už žádný film série Halloween nevznikl. (HellFire)

Reklama

Reklama