Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (338)

MIMIC odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je tak neskutočne hlúpy, až mi pripadá ako celkom pravdepodobné, že si režisér pred každou scénou odriekal : "Sústreď sa. Nakrúcaš hlúpy film, tak to nepokaz." Kašlať na umenie i na remeslo, hlavne že je tam vidieť Jasona dostatočne dlho. Odpad to síce nie je (Jason ako Superman je fakt delikatesa), na druhej strane študijnému materiálu sa hviezdičky neudeľujú. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

DOOM+TERMINATOR Takto som sa nebavil už dávno :-) Ono to začína ako dobre nadupané béčko, ktoré miesto kecov ponúka pekne nadupanú killovačku. Tmavé filtre, surové prostredie - paráda. Škoda, že čím dlhšie film plynie, tým väčší problém spôsobuje scenár a jeho stupidné dialógy. Napriek tomu sa lavína vrážd nezastavuje a všetci uchyláci sa môžu tešiť na rôznorodé mordy. Poslednú štvrtinu filmu však treba brať ako komédiu (aj keď asi nechcenú, ale ja som sa rehotal ako kôň), pretože postavy robia a trepú také somariny, že to mraky brzdí. Pobavili ma aj smrtelne vážne povedané klišé ako: "Je tu niekto?" "On je mŕtvy" či "Mám to pod kontrolou". Tak či tak je Jason X nabušená výpravná vyvražďovačka (s niektorými smiešnymi trikmi), peknými (a nadržanými) dievčatami a COOL zabijakom... A to ako Jason zlikviduje dve táborníčky je skrátka dokonalé (i keď alebo práve preto, že ide o preexponovanú citáciu). Keď poviem, že ide len o trochu menšiu zábavu ako u JEEPERS CREEPERS II, tak to hovorí za všetko... ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jason v budoucnosti na vesmírné lodi? Ale to snad už ne. Takto zprznit hororovou legendu, i když upřímně řečeno 'JASON GOES TO HELL' bylo ještě horší. Sérii Pátků Třináctého miluji a i proto jsem tímto dílem zklamán. Mnou milované pobíhání v lese je pryč. Je jasné, že Jason X nedosahuje takových kvalit, jako jeho předchůdci, ale pořád se na něj dalo dívat. Zejména vyzdvihuji scénu se spacákem, u které jsem se pořádně bavil, nebo také počítačová scéna, jak Jason vstoupil do virtuální reality. Takže aspoň za dvě hvězdy. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak příšerné, jak psaly tehdejší recenze. To dnes jsou mnohem větší megasračky, než toto. Super quilty pleasure, které je s každým kouknutím lepší a lepší. No, rozhodně zábavnější o 100% než než ta ultranudná a divná 9. Special quest star...milášek David Cronenberg (jeho přítomnost na začátku filmu jest prý díky faktu, že rež. 1 díl tv s. Pátku 13.), který sem opět dodal zajímavého Roberta A. Silvermana.;-) Ti dva jsou nerozluční, chicht. Efekty jako lodě a růz. SF prvky jsou v poho a uber upgrade Jason je totál gorila.;-) A jelikož jde o dalekou budoucnost, tak (jako podobně v př. Hellraisera IV) víme, jak dlouho bude synátor paní Vorheesové řáditi. Já vím, 445 let byl v hybernaci, ale víte jak to myslím.;-) Dobrý ironický fórek s tím bordelem kolem Země 1, která (jaký to šok!) je v 25.st. již nepoužitelná a já jsem přesvědčen, že v reálu to nebude trvati tak dlouho. Moc pěkná holografická vzpomínka na tábor u Crystal Lake i s nezbytnými spacáky i s přibalenými kozaticemi.;) Prostě...pohodové 3 za tento nadprůměrný trash.;) P.s. a za 4 roky bude konečně zrušený hokej, dle tohoto prorockého filmu. Už aby byl konec té tupé a debilní masové zábavy. Pak ještě fotbal a bude klid. Jo a pro uživatele Benjamin-L, ano je to 10.díl. Proto to X, logicky. ;-) ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Šup s tým hokejovým hajzlom do vesmíru, tam ešte nebol! Ale prečo o tom hneď dofasa nakrúcať celovečerný film?! Počas úvodných minút (likvidácia Davida Cronenberga) to ešte niečo má do seba (keďže sme radi, že Jasona znova vidíme v plnej poľnej), následne ale blábol JASON X bez debaty a dlhého rozmýšľania staviam po bok Carpenterovej blamáže DUCHOVIA MARSU. Krátka scéna od Krištáľového jazera to nezachráni. Sračka. To nie je urážka. To je terminus technicus. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Scény v daleké budoucnosti se odehrávají v roce 2455. (ČSFD)
  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama