Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Vraždy Jasona boli veľmi zábavné, partia hrdinov oproti iným častiam zo série pomerne nesympatická, ale ich bizarné úmrtia (chodenie po rukách -> spozorovanie vraha hlavou dole -> bum úder medzi nohy) som si možno preto o niečo viac užíval. A konečne som sa dozvedel, odkiaľ má Jason svoju legendárnu masku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit na pátek třináctého, než Friday the 13th. Třetí díl, ve kterém si Jason nasadí svoji legendární masku. V ničem jiným už zajímavý tenhle díl ale není. Gore občas vtipný, to vystřelený oko vážně pobavilo, top scéna - zabití dívky harpunou. Jinak chybí tu nahota, což je škoda, pár hezkých hereček tu je. Každopádně, svoji atmosféru to má, časem možná zhlédnu i další pátky, láká mě čtvrtý a osmý díl. Remake z roku 2009, se tenkrát povedl a já stále věřím, že se opět jednou Jason vrátí a bude to stát za to. (Full HD) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této série jsem se cítil jako na houpačce. Začátek byl slušný, scény zabíjení byly (na tu dobu) efektivní a já se těšil na moment, až si Jason poprvé nasadí masku. To se stane zhruba v polovině filmu. Následujících cca 20 minut jsem si říkal "to je ono!", film měl grády a já byl spokojený. Jenže, pak přišel konec, který byl jednak dost natahovaný a jednak i dost nesmyslný (pochopil jsem to tak, že režisér chtěl vzdát hold jedničce, což je v pořádku, ale když ta scéna neměla prakticky žádný smysl…) Ano, konec tenhle díl opravdu zabil. Díky němu jsem měl chuť dát tomuto dílu o něco nižší hodnocení, ale když si vzpomenu na těch 20 minut, když Jason… však víte. Takže jak to já vidím, Friday the 13th Part III se vyrovná jedničce, ale dvojka je IMHO někde jinde… 70 %. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl naprosto zbožňuju, Jason si nasazuje hokejovou masku a nelítostně masakruje nebohé lidičky. Mordy jsou to fakt parádní, k tomu geniální hudba Harryho Manfrediniho (jinou hudbu už si nedovadu představit), a ten odpornej rypák Jasona, když ho na konci filmu ukáže, dělá z tohoto dílu jeden z nejlepších kousků v celé sérii. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se snímku „Pátek třináctého 3“ nemůže upřít, to je ono jedno privilegium, které se zde skrývá. Jedná se o privilegium v rámci série, a to skutečnost, že si zde Jason poprvé nasadí brankářskou masku, kterou má pak i po zbytek série a kterou se konečně stal opravdu ikonickým a snadno zapamatovatelným. Je to ale snad jediná věc, proč má cenu tenhle film v rámci série zmiňovat. To je docela škoda. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Amy Steel, která ztvárnila postavu Ginny ve filmu Pátek třináctého 2 (1981), byla nabídnuta možnost zahrát si stejnou roli i ve třetím pokračován. Herečka ale roli odmítla. (Stocki)
  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)
  • Ve scéně, kdy Rick (Paul Kratka) a Chris (Dana Kimmell) nasednou do auta a chystají se odjet pryč z tábora, je možné vidět v odrazu od zadního okýnka kameramana a dalších pár členů štábu. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama