Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $17,771,387Tržby Celosvetovo $20,796,847 ║ Veru čakal som od toho väčšiu trapošinu, nakoniec sa to dalo celkom zniesť aj keď o nič zázračné, či prevratné nejde, nájde sa tu zopár zábavných scén, čo dajú trošku zabrať brániciam, hlavne čo sa týka výletu do Ríma ten bol tutový, popeliarská Bratislava, kde sa za 1,8 doláru dá žiť v blahobyte až tak moc nezabrala. /45%/ ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"Hansi! Grubere!" Napoprvé teenagerovský komediální standard, ale napodruhé už jsem se smál takřka v jednom kuse (a místy opravdu hodně). Je to samozřejmě jen další bezduchá oddechová pitomost pro mladé, jakých bychom našli desítky, ale tahle věc občas hýří skoro až geniálními nápady a scénami, které jsou tak ujeté (Bratislava rulez), dekadentní (S/M salón) a přitom sebeuvědomělé, že jim zkrátka nelze odolat. 70 % ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tunely, nuda pláž, koláčky bez trávy a nejlepší erotický salon na heslo. Stále jsem tuhle komedii odkládal, jelikož americké trapnosti dvakrát nemusím. A hle. Místo nekonečného proudu tělních tekutin a vulgarismů, jak jsem očekával, dostalo se mi milého filmu o cestě po našem starém dobrém kontinentě. Řachanda ne, ale příjemně úsměvné ano. I když občas více než úsměvné - třífázový vibrátor, papež a zpověď (v titulcích) pobavili dostatečně. Jo a fajn muzika. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem teenage komedii s místy trochu zvláštním humorem. A nezklamal jsem se. Ten film mi dal přesně to, co jsem od něj očekával, a k tomu ještě scény, při kterých jsem se smál na celé kolo. Některé nápady byly velmi originální (hlavní hrdina jako nově zvolený papež, souboj lidských robotů, hooligans Manchesteru United - no řekněte, ve které teenage komedii narazíte na hooligans?) a neotřelé. Velmi mne dostalo přiblížení Bratislavy (suprová scéna s Miroslavem Táborským, který si chce za niklák koupit hotel nebo pes na ulici, jež drží v ruce lidskou ruku) a vůbec celá komedie měla to, co očekávám od nenáročné zábavy. Zklamaný jsem nebyl, ale na pět hvězdiček to u mne nebylo ani omylem (film by musel být kvalitní, musel by mít nějakou uměleckou a výpovědní hodnotu, měl by být aspoň trochu reálný a měl by se opírat o perfektní režii, brilantní scénář a grandiózní herecké výkony). Na čtyři hvězdičky to u mne také nebylo (i když se to k nim blížilo, na druhou stranu, mám-li porovnat s komedií Orange County, kterou jsem hodnotil včera, chyběly tam vytříbené charaktery a osobnost, kterou byl v Orange County Jack Black). Takže výsledek je tři hvězdičky, i když celkově to vidím na 70%. Třeba až to uvidím podruhé, tak svůj názor změním, nyní to však vidím na lepší tři hvězdičky, ale rozhodně mne tato teenage komedie nezklamala... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Při natáčení scény na nudistické pláži si Jacob Pitts (Cooper Harris) nechtěl sundat šortky, protože si užíval, jak nepohodlně se musí cítit všichni ostatní. (HappySmile)
  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)
  • Montesino Pictures původně koupili film pod názvem "Ugly Americans" ("Oškliví Američané"), ale později jej změnili, protože předpokládali, že takhle na film přilákají fanoušky Road Tripu (2000). (HappySmile)

Reklama

Reklama