Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem něco očekával od třetího pokračování troškokomedie, tak teď už nečekám od pana režiséra kromě klidu od jeho tvorby nic. Jak se vyjádřit? Snad tak, že dobře už bylo a toho hůř se doufám nedožijem. Všechno co jsem viděl předčilo mé očekávání, a tak je jen dobře - nejen pro celej náš národ, ale určitě i pro romy a možná i žluťoučké spoluobčany (předpokládám, že čtvrté pokračování musí bejt o nich a kdoví co by třeba vyváděli s Robertem Rosenbergem, když Dolly už tu byla) -, že se lidé točící okolo této minisérie rozhodli říci k dalšímu pokračování rozhodný NE. To já říkám taky. Jestli tohle psaní bude číst někdo, jenž by snad váhal, jak se rozhodnout, za sebe říkám:- do kina jdi jestli jsi během posledních 10 let neslyšel žádnej vtip (podotýkám -ŽÁDNEJ- a nemyslím dobrej)./ - pokuď jsi róm a chceš vidět pokoření bílé rasy (nejen při fotbale)./ - myslíš si, že R. Genzer bude ještě lepší než v Tele tele (odpovídám: v tele je mnohokrát lepší a není trapnej)./ - jseš policajt masochista a musíš vidět jak tvoji kolegové trpěj (nejen ve službě)./ - nemůžeš sehnat žádnou kazetu s Dolly a musíš ji ještě než umře vidět (na reprízu bych nečekal)./ -nejvíc ze všeho se směješ hulení pod stolem (s ministerstvem zdravotnictví to nemá nic společnýho)./ - smál ses tomuhle příspěvku (potom máš smysl pro humor a zůstaň doma!). Jedinej rozumnej plus tohodle filmu je sexy Jana Paulová, který léta přidávají nejen na kráse. Chceš se bavit? Já bych šel na nějakou komedii! ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No tyvole, Troška, to se teda máš čím chlubit - promiň, že ti tykám a že jsem trošku buranská, ale jak se do lesa volá... jako - hodit do "filmu" kozatou vymatlanou pornoherečku - to je fakt terno... Tak mě napadá jedna malá souvislost - tenhle "film" je asi stejně kvalitní jako politické volební šoty NEI, za kterou ta blbka Buster kandidovala... zvláštní - to je nějaké znamení:-) ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí jsem hodnotil také odpad,ale čím víc se opakovaně v tv na to dívám,tím víc se mi to líbí. Opravuji hodnocení a přidávám dvě*. Mrazík je taky pěkná blbost a stal se kultovním zažitým filmem, Kameňák potřebuje čas.Pár výborných scén a vtipů tam je, celkový film nic moc,ale je to přece "Kameňák". ()

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě vykonal svou "potřebu" přímo na pláno, které znamená svět. A i když to vidíte v televizi, přec vám to podvědomě smrdí a do mysli vkrádá se obava, či předtucha zlá, že clean četa ve složení Mistr Propper, Domestos Pine fresh, Bref duoactiv a Brise spray Marine vzniklý nepořádek nevyřeší. Za dožitovní následky na mém zdraví bych si zasloužil nějakou rentu a v nočních můrách nepronásleduje mě po Elm Street Freddy, ale erektoGenzer a Gott v oblacích. Hrůzný to počin vhodný jako novodobá tortura.......... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama