Reklama

Reklama

Nebojácný

(neoficiální název)
  • Turecko Korkusuz (více)

Obsahy(1)

Neľútostný boj medzi Turkami a Kurdmi pokračuje. Únosy a zabitia sú na dennom poriadku, turecká armáda si však nevie so situáciou poradiť. V horách sídli nekompromisný vodca kurdov Ziya a jediný, kto ho môže zastaviť, je Serdar. (BlueNeon81)

Recenze (40)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem veselou absurditku ala Star Wars, ale nedočkal jsem se. Tedy akční scény jsou jako vždy naprosto šílené, ale je jich bohužel málo. Zbytek filmu je hodně bolavá (a samozřejmě neskutečně amatérsky udělaná) vata. Nezastírám, že bazuka vydávající pří výstřelu zvuk jako když špunt vylítne z láhve je úžasná (stejně to jak maník pořád nachází nové a nové granáty na bojišti), ale podobným omg scén je málo. Dvě dávám za to, že to je tak krátké a lobotomie mého mozku je pouze částečná. ()

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Po filmové stránce naprostá tragédie. Prostě bída naprosto ve všem. Nejvetší hrůznosti se však projevily ve speciálních efektech, které byly opravdu velmi speciální a originální... Jestli to někdo myslel vážně a nebyla to parodie, tak to je na pováženou. Byly zde tak strašlivě dementní scény, že jsem se občas smál víc, než u nějaké komedie. Film mě vůbec nezaujal tím, čím měl, ale přesto jsem se místy náramně bavil tím, jak je to ubohé. Takže pokud má někdo náladu se vysmát totální nemožnosti anebo chce vyplnit něco přes hodinu času, pak vřele doporučuji! A za recesi dávám 2 hvězdy! ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Najprv Star wars, potom Rambo. Turci sa chytia čohokoľvek a natočia to vo svojom kabaretnom, cirkusovom štýle. Hlavný hrdina s kravatou okolo hlavy dostane úlohu, ide cez lúky a skaly, príde do nejakej chajdy, za pár sekúnd zmláti pár hajzlov a ide zasa naspäť. Potom nájde bazuku, stále odniekiaľ z riti vyťahuje ďalšie rakety a v najhoršom sa stačí pozrieť na zem kde sa určite bude pár striel len tak povalovať. Protivníci komicky poskakujú že ich akože odhodil výbuch nech je ten akokoľvek biedny a oni akokoľvek ďaleko. Srandovné sú aj ručné súboje, keď ten turecký kučeravý geroj začne okolo seba mlátiť rukami a prerážať drevené steny údremi karate, naozaj sa nedá nesmiať. Korunou všetkého je hudba, vykradnutá zo skutočného Ramba. Ten istý motív vyhráva donekonečna počas celého filmu nech už sa na scéne odohráva akčná scéna alebo romantický rozhovor. Z Ramba je obšľahnutá sj scénka s hadicou, akurát tento si to sprchovanie skôr užíva a nastavuje svoje vysvalené telo zo všetkých strán, potom mu zrejme dôjde že to má byť inak a začne sa tváriť akože ho prúd vody tlačí k stene ( a ten týpek čo ho sprchuje vyzerá akoby si na neho honil ). Hocikto, kto nie je turek musí nevyhnutne krútiť hlavou a pýtať sa ako môže niekto celkom vážne vypustiť niečo tak neuveriteľne (s)prostoduché, hlúpe, debilné a trápne. Ale Tie Star Wars boli aj tak o pár tried stupídnejšie a tým pádom aj zábavnejšie. ()

eaten odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu sa da dat len Odpad! alebo 5 hviezdiciek. Tak strasne slabo natocene, opakujuce sa zabery, nezmyselne dialogy, a vojaci nahodne vsade v trave, zaskodnicky jeepik a pritom taka sranda. Raketomet a jeho zvuk ale zostane navzdy zaryty v mojej pamati. Perfektny film na sprijemnenie nudneho vecera. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tohle je správný profil, přece jen, to, co mám na mysli, bylo natočeno roku 1986, a ne 1968. Ovšem když vidím ty hodnocení... Co mám tedy na mysli? Pod názvem "Korkusuz" se totiž skrývá další výplod vylovený z bezedné turecké studnice s remaky - tentokrát si země kávy a medu vzala na paškál Stallonova Ramba. Pokud jste již viděli jejich zpracování Hvězdných válek, očekávejte stejnou kvalitu natočení, hereckých výkonů, zvuku či bojové choreografie - tato kategorie mimochodem přichystala hned dva nezapomenutelné zážitky: 1) Hned v úvodu můžete spatřit tamní plagiát Slye, kterak rozráží pěstmi dřevěnou zeď - ovšem ve statické poloze a navíc se střihem tak amatérským, že to pozná snad i malé dítě. 2) Když nějaký protivník je zasažen, padá k zemi tak teatrálním způsobem, že snad i Tor Johnson v snímku The Beast of Yucca Flats to zahrál lépe. K hodnocení mi taktéž jako jiným uživatelům stačilo jen 6 minut, které jsem našel na YouTube. Máte taktéž zájem? Prosím, zde - http://www.youtube.com/watch?v=ljlBU6baLiQ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Na originálnom DVD sa nenachádza film v pôvodnom znení kvôli autorským právam za "zapožičanú" hudbu. Anglicky dabovaná verzia obsahuje vlastnú komponovanú hudbu a nové zvukové efekty, vrátane už kultového zvuku bazuky pripomínajúceho štupeľ vystrelený z fľaše. (BlueNeon81)
  • Originálny negatív, či akákoľvek filmová kópia snímky neexistuje. Je len na Betamax kazete, ktorú pripravila turecká televízia. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama