Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

numi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl tuzemský film, řekl bych, že někdo potřeboval velice rychle vyprat nějaký prachy z malého tunelu, ale ono je to z Hollywoodu. A tam se podobné šílenosti opravdu točí s upřímnou snahou a radostí. Takže za tu snahu a za tu radost, při které se zřejmě povedlo do scénáře dopsat tři čtyři povedené fórky, dávám jednu hvězdičku. Z celého filmu snad stojí za zmínku jen poločasová scéna, při které se vzpomíná a Sandler pronese svoji repliku, která je emotivně dobře napsaná a natočená, ale tu hned uzemní stupidní a trapná moralitka, která skvěle zapadne do velkého davu jiných. A ta halda opravdu infantilních "gagů" je opravdu příliš velká na to, abych přes ní viděl nějaké další dobré stránky tohoto hodně špatného filmového vtipu. [říjen 2006] ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepodceňujte vliv rodičů. Je silnější, než by se mohlo zdát. Adam Sandler žil pod vlivem své dominantní matky 31 let, a kdyby se nestal vodonošem nejhoršího univerzitního mužstva v USA, nikdy nezjistí, že přes předstíranou zajíkavost a debilitu je v podstatě chytrý kluk a že: "Ale maminka říkala..." není jedinou životní pravdou. Schéma typické cesty outsidera na vrchol je v první půlhodině silně narušován podivným Sandlerovým hereckým výkonem (a v češtině ještě podivnějším dabingem), ale ani potom jsem se nějak výrazně nebavila. A pár povedených fórků celek nezachrání. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Keď zoženiete do jedného filmu toľko debilných ksichtov (Sandler, Schneider, Winkler, Howard), nemôže z toho vzísť nič iné, len debilná komédia. Neviem, či to mal byť pokus o druhého Forresta Gumpa, ale príbeh je tuctový, humor nulový a trápnych momentov do bludu. Sandler mal na lepšie filmy, viackrát to dokázal, neviem, prečo sa zhovaďoval v týchto sračkách. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Sandler hodně přehnal. Herec jako on prostě nemá zapotřebí hrát zaostalé idioty, jejichž povolání je donášet vodu další bandě pitomců v podobě místního fotbalového mužstva. Příběh je předvídatelný od začátku do konce a navrch zoufale kýčovitý a nevtipný. Ty 2* jsou víceméně jen ze soucitu. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se podívat na několik starších filmů s Adamem Sandlerem a musím konstatovat, že povětšinou se teda pasuje do rolí na pohled velkých ňoumů a ne jinak je to i zde. Je nutno ale taky napsat, že má na takovéto role opravdu talent. Osobně jsem se v té smršti bláznivých scén skvěle bavil. Líbilo se mi, jak Bobby vždy dokázal protihráčům pořádně naložit. Rovněž potěší i role Bobbyho matky, jež za vším vidí ďábla a neostýchá se na večeři připravit třeba ještěrku či hada. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve dvou scénách se ve filmu objevuje bývalý kouč NFL Jimmy Johnson, který se v roce 2010 účastnil 21. řady americké reality show Survivor. Ve filmu ho jeden z fanoušků sedící za ním oslovuje jménem Jimmy. (MMR)

Reklama

Reklama