Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z takových těch příjemných filmů na jedno podívání. Film ve své první polovině dost dobře pobaví, hlavně díky Al Pacinovi. S druhou polovinou je to ale horší. Ta se snaží tvářit vážně a zaměřuje se hlavně na charaktery 3 hlavních postav. No a to už režisérovi Carusovi tolik nevyšlo. Ke konci už film dokonce začíná nudit ať se herci snaží sebevíc. Za to může hlavně velmi dlouhá stopáž, protože 2 hodiny jsou na takový film opravdu moc. I tak vás ale tento film příjemně překvapí. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Nevinně vyhlížející děj nakonec naplní mé touhy. Nikdy bych nečekal, že film o sázení by mě mohl bavit. Vsadil jsem si v životě pouze dvakrát. Ještě jako osmnáctiletý kluk, který sotva dosáhl k prosklenému okýnku, jsem si vsadil 20 Kč na to, že naši vyhrají mistrovství světa v hokeji... no a ti machři to opravdu vyhráli a tak jsem dostal 80 Kč. Druhý rok jsem udělal to samé... no a ti debilové prohráli. Od té doby na to kašlu a jsem stále 40 Kč v plusu :D. V tomto filmu ovšem sází i svoje životy dva suprovní herci a já jsem si jejich intriky skvěle užil. Nevsadil jsem na něj nic, ale hodně získal. ... SA ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Tento film je presne ako jeho soundtrack- chybne vymiesený- nejaké ingrediencie postrádajúci, nejaké ingrediencie nahradzujúci nevhodnými, u nejakých ztrojnásobujúci potrebné množstvo..... (Na margo hudby ešte pridávam- strašne nemastná- neslaná.) Téma veľký okruh nenadchne (zato "nadchla" Pacina a McConaugheyho... AKO sa to asi prihodilo?) a ak sa tak stane, tým (=nadchnutým) predpovedám v závere istú frustráciu (ako že moje reálne meno NIE JE Tangerine). Jediné, čo stojí za ten čas, je- tipujete správne- Mr. Pacino- postava + prevedenie. McConaughey ma nijako nevzrušil (ani tak, ani onak :))- no môžbyť dobre nevidím cez tmavé okuliare hlbokej súkromnej antipatie k hercovi (?)... A ten záverečný scenáristický "bluf"? Byť McConaugheyho charakterom, nestratila by som ani myšlienku ochutnať takú prezretú, tuctovú čerešňu... (soráč, Rene Russo...život je pes...a ďalej sa hovorí: ... pes je najlepší priateľ človeka...) Viackrát žalostne predvídateľné. Likvidačná stopáž. Posledná scéna jak zo žalúdočný obsah dvíhajúceho romantického čaju..... 50% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Al Pacino (Walter) jako ďábelský našeptávač a manipulátor a jeho nově lapený, štěstím políbený tipař Brandon, který si velmi rychle zvyknul na luxusní oblečení, auta, peníze, úspěch a veškerý poskytnutý nadstandard.A především na obdiv člověka, který v něho věřil.„Vše co dělá funguje. A tipuje na vítěze.A jakou má fyzičku. Měla bys ho vidět bez trička.Vážně. Já ho viděl. Fakt fešák. Měla bys ho zkusit.“ Tipař s víc než 80% úspěšností, který pouze špatně otipoval svého šéfa a svoji pozici. Vzájemný vztah považoval za něco, čím ten vztah nikdy nebyl. To rozčarování! Ta fatální chyba obou. I když je zápletka vcelku předvídatelná, dobrý výběr hudby a herecké obsazení zaručují příjemně strávených 122 minut. Pánové navíc mohou obdivovat stále šarmantní Rene Russo a já musím souhlasit s Waltrem Matthew je bez trička, fakt fešák. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno