Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Siri69 

všechny recenze uživatele

Knoxvilla nemusim,ale tohle se mu docela povedlo... Bál jsem se,že když tam hraje Johnny,tak že to bude něco skutečně bláznivého. Ale mile mě překvapilo že to zase takový blázinec nebyl... Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami a nakonec jsem dal 4 jelikož ve filmu hraje i můj oblíbenec Zen Gesner... Komedie u které se určitě pobavíte... 3,5* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tu čtvrtou hvězdičku dávám jenom kvůli Knoxvillovi, který je překvapivě dobrý herec i když si nerozbíjí držku golfovým vozíkem. Jinak to byla naprosto průměrná komedie se scénářem, který už člověk viděl asi v padesáti jiných filmech a tak se zasměje jen občas a překvapen není vůbec. Na jednoduché zabití času optimální. 70% ()

Reklama

Duke90 

všechny recenze uživatele

"Tys mi bez dovolení vzal cdéčko a poškrábal si ho!" Ano, není příliš důstojné si utahovat z mentálně postižených jedinců, ale když na mě film skoro celou dobu křičí - vyprskni smíchy a dávej bacha, aby ses nepo.. - tak i odměřený člověk, jakým já v určitých věcech bezpochyby jsem, dovede občas "mírně vyprsknout". Je to sice hrozná blbost na jeden pořádný výplach mozku, ale osobně si myslím, že záměr tvůrců byl tímto splněn a přece jen došlo k pobavení. Takže ahoj, já jsem Glen a doufám, že jste se všichni aspoň "trochu" nasmáli. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tematikou mám rád a nezáleží na žánru, takže jsem si to nenechal ujít. Když přežijete prvních dvacet minut, které moc zábavné nejsou, tak se to pak zlepší. Vtipy a silnější místa střídají slabší a je jen škoda, že těch silnějších je tam jen pár, ale i tak je to příjemná oddechovka, která neurazí. ()

wito 

všechny recenze uživatele

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno