Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem zvědavě čekal na výsledek pokračování, zpočátku strach že půjde o teenagerský horor, potom příjemné překvapení a zadoufání, že to bude zajímavý film, ale nakonec jen znuděné sledování něčeho, co se dalo ve všem předvídat dopředu a ničím mě neoslovilo. Nepřesvědčivé herecké výkony,efekty,děj a pro změnu otevřený konec. Kdo si nechce zkazit vzpomínku na zdařilý první díl, ať raději tenhle film obejde obloukem.. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tento film těží ze skvělého Osudového doteku, který byl totálně bezchybný. Osudový dotek 2 je prostě jen pro to, aby z lidí vytáhl co nejvíc peněz za tento kýč... Osudový dotek 2 mi vůbec nechytl, když jsem viděl Osudový dotek, hned jsem věděl, že si ho hned zařadím do mé TOP 20 nejlepších filmů. A když jsem viděl, že má pokračování, byl jsem celkem zvědavý a natěšený co z toho bude. Věděl jsem že to rozhodně nebude jako jednička, ale nečekal jsem že to bude takový "shit". Neříkám že to je odpad a nejhorší dvojka co kdy byla natočená, ale s prvním dílem se to prostě nedá srovnat v ničem! Kdybych neviděl jedničku tak bych asi dal 2-3* ale takhle mi to přišlo docela strašné. Herci se mi nelíbili, s kamerou z prvního dílu se to vůbec nedá srovnávat, samozřejmě jiný řežisér taky udělá své. Navíc když koukam na John R. Leonetti (režisér tohoto "kousku"), tak ten opravdu nemá moc zkušeností. Kdyby to vzali do rukou jiní herci, jiná režie a přeměněný scénář, tak by z toho byl kousek na hodnocení okolo 70% podle mě. Takhle tomu dávam maximálně a to mam zavřené obě oči 30%... A to mam dobrou náladu, kdybych měl špatnou, tak by tam šla odpad! nebo 1* a dal bych tomu 15%. Nechápu proč se někdo rozhodl točit dvojku !!!! :( ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

nevim jestli toto pokracovani nazvat velkym zklamanim, nebo jen utrousit dalo se to cekat. jde opravdu jen o volne pokracovani, ktere ma s originalem spolecny jen nazev, puvodni napad a nektere hudebni motivy a zvuky. bohuzel se nejedna o prequel jak bylo zpocatku pri oznameni druheho dilu uvadeno. celkove kdybyste tento film videli pod jinym nazvem reknete ze je to totalni becko, co delalo original perfektnim nebyl ani tak napad ale jeho brilantni zpracovani, v druhem dile je napad pouze zneuzit aby divaka nalakal na 90minut, bohuzel zadna jizda se nekona a zadny novy napad se neobjevi, zpracovani oproti originalu hraje treti ligu a zmena osudu hlavniho hrdiny probiha jen asi 20 vterinovym ziranim na fotku ktera se rozpohybuje, kamera rozhybe pozadim a trada..vse. pokud cekate nejaky zvrat nebo prekvapeni na konci doufate marne. :( ve filmu se vyskytuje i nekolik nelogicnosti a slabe vykony veskrz spatne vybranych hercu nepridaji take nic. mensi plus si zaslouzi erica durance ze smallvillu, takze je aspon trosku na co koukat, telo ma perfektni :)) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tedy muselo být nutně natočeno pokračování výborného Osudového doteku, tak mám pocit, že takové si ani nezasloužilo. Jiní herci, jiný režisér, jiný scenárista a tedy i jiný film. A tedy velmi špatný film. Bez invence, bez možnosti identifikovat se s postavami. A tedy tím pádem s minimem prožitku. Tohle pokračování je katastrofa. ()

suicide odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného jsem už dlouho neviděl - film, který s originálem má sice společný nápad a název, ale přesto tak odlišný? To by nebyla ještě žádná katastrofa, ale když se celý film nese v duchu bezpříběhovosti, bezduchosti a nepřesvědčivosti. Jednička Osudového dotyku byla nádherná ve svém příběhu a ve své naivitě, zatímco dvojka prostě podusává tam, kudy jednička lehce přetančila. A víte, co mě štvalo nejvíc? Závěr! Pokud se celý film nese v jednom duchu a pak, aby se asi alespoň trošku drželi námětu jedničky dají takový závěr, který je v celku filmu naprosto nepřěsvědčivý, tak si nejsem jistý, co scénárista s režisérem vůbec dělali. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama