Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po úbohej a zbytočnej druhej časti tu máme 3.pokračovanie výborného Butterfly Effectu a môžem povedať, že sa vcelku podarilo. Príbeh je založený na tom, že hlavný hrdina Sam si je vedomý svojej schopnosti ovplyvňovať a pozorovať udalosti už minulé a toto aj využíva na spoluprácu s políciou pri chytaní zločincov. Raz sa však rozhodne vrátiť do vlastnej minulosti, všetko však dopadne horšie ako si predstavoval. Dej je zaujímavý a napínavý, samotný film je o dosť temnejší a dospelejší než jeho predchodcovia, herecké obsadenie je tiež slušné, len škoda, že samotné finálne rozuzlenie je možné úspešne predvídať už približne v polke filmu. Bez ohľadu na "značku" Butterfly Effect však ide o podarený, atmosférický film zo série After Dark Horrorfest 2009. ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve filmech o cestování v čase se stejně vždycky většinou ztratíte a je fakt, že já byl tady už v půlce zmatený jak okurkový salát, nic se nesnažil pobírat a už jen prostě čekal jak to skončí. A skončilo to přesně tak blbě a nudně, jak by jste od filmu s pořadovým číslem 3 očekávali. Naštěstí tu je pár zajímavých postav, občas až nechtěný humor (když hlavní hrdina během dost energické soulože najednou odmítne pokračovat, nebo to znásilnění, respektive rozhovor po něm) ale dodívat se na to dá. Asi bych měl jít do dvou předchozích dílů, abych zjistil proč měl někdo chuť točit třetí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama