Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenárovo je to všetko na celkom slušnej úrovni a vďaka malej stopáži aj celkom rýchle a nerozvláčnené. Celá skladačka sa pomerne dobre začne, zauzlí a aj záver je celkom schopný. Herci tiež neurazia diváka. Čudujete sa preto prečo len za tri hviezdičky? Film je totiž absolútne bez štipky napätia a nervov, ktoré robia filmy zaujímavými. A je to škoda, hlavne pri filme s takýmto potenciálom. 65%. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ryan má za sebou rozhodně lepší léta a upsat se zhovadilosti a hrát si na nemocničního blázna není zrovna košér. Zprvu jsem měl celkem jasno, jenže pak můj myšlenkový pochod zkazila (no, spíše zlepšila) Piper Perabová, které mě, jak se lidově říká ,okouzlila. Ona hraje hůř, než babičky dřevák, ale její krása všechno komplikuje. Ovšem nejsme na miss krásy, abychom hodnotily za vzhled. Naštěstí pro někoho, právě ona nahodila nový prut a nové čekání na nějakého toho dravce. Dravci se už chytat nenechali, ale hromada pavučiny představující zapeklitý, ale konstruovaný děj, ano. Ovšem i pavučina se v tom nejlepším přetrhne, tak i tady se "I inside" přetrhnul nečekaně a já dál nemohl hltat tak povedený kousek. ()

Reklama

Dark. odpad!

všechny recenze uživatele

Další hodnocení na csfd, které mě donutí prozkoumat, zda-li jsme všichni viděli stejný film. A jako vždy s hrůzou zjišťuji, že viděli. Scénář je originální asi jako vtipy o Chucku Norrisovi. Což by se dalo překousnout. Ale herecké výkony (především hlavního "hrdiny") ve mně vyvolávají pocit znepokojení a zmatenosti, takže půlku filmu přemýšlím, jestli se tím nesnaží něco parodovat. Prý ne.. Asi se v divácích snaží vyvolat dojem, že s amnézií přichází i snížení inteligenčního kvocientu o 50 bodů v lepším případě (tento to ale není). Dál ve mně pocit naprosté trapnosti vyvolávají ony "nečekané zvraty". Jak z telenovely, bohužel tady to čekáte a vždy víte co se dopředu stane. O hudbě je lepší se ani nezmiňovat. Konec filmu už jen okopíruje Butterfly Effect a hurá na titulky. Nakonec jsem si řikal, proč mi příjde, že je tento film natočen jako německé přiblblé seriály. Po rozkliknutí režie byly mé otázky víceméně zodpovězeny. ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Srovnani s Butterfly efektem je nesmyslne, I Inside je vice temny v porovnani s onim az teen thrillerem. Skoda ze nebylo lepe vysvetleno ono cestovani v prostoru, kdyz se nahle zjevoval ve svem dome a pak zase zpatky v nemocnici. Prvni pulka vyborna stred vychladnul, ale zaver se nepokusil o americke klise a tim si ziskal mou prizen. Fajn prekvapko. ()

strixsr 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto podhodnocený film. Žádná popcornová zabíjačka mozků, zde se musí dávat pozor a používat šedou kůru. Obvinění z kopírování Osudového dotyku je mino jelikož ten vznikl až PO tomto filmu. Výborný Ryan v hlavní roli. Rozhodně jej vyzkoušejte a nenechte se zmást hodnocením na IMDb a csfd. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama