Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako ruku na srdce, z vraždící stavební techniky shakespearovské drama nevytvoříte. Na filmu je milé, že si uvědomuje své možnosti a schopnosti svých tvůrců, v jejich rámci se snaží a nepokouší se diváka opít, že by byl něčím více. Byl bych ochoten mu odpustit prakticky většinu pochopitelných negativ (absence herectví, prostý scénář, přímočarou zápletku - byť zapletení duchařského motivu mě mile překvapilo), ale přepálenou stopáž, která všechny tato negativa jen zdůraznila, se překousnout nedá. Ta ten film v podstatě zabila. Mohlo to být milé, zábavné a jednoduché céčko, se sošnou herečkou, mile působícími efekty a maskami a ulítle bizarní zápletkou, ale takhle je to prostě jen utahaná, ubíjející nuda. O půl hodiny kratší by to mělo mnohem větší koule a já bych šel klidně i na tři hvězdy. 1,5* ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Asi 2 roky se mi to tu válelo. Původně jsem měl v záměru se ožrat jako prase a pak to zkouknout. K tomu jsem se ale nedostal, tak jsem včera sesbíral všechnu odvahu a dal to za střízliva. No co dodat, jsem sakra rád že to mám za sebou a jelikož to má 13%, neumím si představit že existuje ještě něco horšího...Jo a ty "akční" záběry na budík, na kterém je pořád nula a na nehýbající se páky a pedály budu mít v hlavě asi hodně dlouho! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bell je divnej člověk, nejenom že vypadá jak ZZTopák, a nejenže jeho vyjadřovací způsoby jsou šílené(youtube), ale jeho filmy jsou... směšné. Ale ne tím způsobem že se člověk aspoň baví nad stupiditou, ale nad tím "Co to kurva je" Crawler mohl být aspoň zábavný(kdopak by se bál u filmu kde vraždí buldozer), ale on po půlhodině i dokonale nudí. Nebudu tu psát jak herci byly strašní a efekty debilní. Ale Bell prostě neumí točit. Viděl jsem 3 jeho filmy a všechny si ode mě odnesly 2* a nebude tomu ani jinak. Bohužel. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Do svého rodného města se vrací hlavní hrdina, aby zde s pomocí kozaté stavařky a pár dalších nýmandů zahájil práci na vykopávkách. Jelikož jim chybí stroj, jeden z pracantů se vydá do vzdálené půjčovny pro buldozer. Přestože nešťastně skončí pod jeho pásy, bagr si z toho nic nedělá a během noci se záhadně přemístí na staveniště. V průběhu dvou večerů vyřídí chapadly, které mu vyrůstají z podvozku, ještě dva další lidi, všelijak u toho hučí a bliká, ovšem ústřední dvojici to nebrání ve vedení bezúčelných a stupidních dialogů, které zaplňují mezery mezi jednotlivými epizodami na buldozeřích jatkách. To by ani nevadilo, kdyby byly akční scény, kdy buldozer mění své oběti na fašírku, řádně krvavé a brutální. Ty však spočívají čistě v tom, že se kamera začně podivně třást, stavař před porážkou vzkřikne své poslední zmučené "néééé..." a celý záběr končí stmívačkou. Stejně příšerná je i hudba, kamera, vykreslení postav, ať už plechových, nebo živých. Těžko říct, jestli scénáristou nebyl právě onen buldozer. Odpovídalo by to. ()

Hans. odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil smysl a děj toho filmu, co tim tvůrci vlastně chtěli říct, ale jedno vim jistě, nic horšího jsem už hodně dlouho neviděl, jestli vůbec někdy... Herci by možná ještě ušli, ale ta kamera a střih to je škoda mluvit, to je spolu s trikama (hlavně v závěru ty blesky) na antioscara!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno