Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl vraždící auto, motorku, kosmickou loď i ponorku, ale tentokrát jsem se dočkal opravdu srandovního pokusu zapojit do této společnosti i buldozer. Tenhle film se sice snad ani jinak než odpadem první kategorie nazvat nedá, ale pokud to vydržíte až dokonce, tak se královsky pobavíte. Máte zde totiž šanci vidět tolik nelogičností a filmových chyb pohromadě, že se vám to již nikde jinde nemusí poštěstit. Prvním varováním by již pro vás mělo být jméno Sv Bell. Tenhle antitalent na režisérském postu plodí jeden filmový paskvil za druhým a rozhodně se nemůže vymlouvat pouze na malý rozpočet. Již samotný scénář je velice slabý, plný nesrovnalostí a totálních nesmyslů. Tím pádem samozřejmě trpí i samotný děj, který místy diváka doslova ubíjí nudou. Hudební doprovod naprosto katastrofální a samotné herecké výkony jakbysmet. Naštěstí tu lze však nalézt i několik světlejších okamžiků, které mi nedovolí tenhle kousek rovnou odstřelit do .... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě naprosto dostalo. Stavební partička si půjčí prokletý buldozer a ten pak začne řádit. Každou chvíli pak zmizí nějaký zaměstnanec, což však jeho nadřízené a kolegy nijak nevzrušuje a pokračují ve své práci. Buldozer sice není úplně z nejrychlejších, ale však ono už se nebohé oběti vždy stane něco, aby ho ten mohutný stroj mohl svými pomalými těžkopádnými pásy rozcupovat. Ani se nemusí moc snažit, neboť oběti jako by se mu samy nabízely. Já jsem se bavil dobře, ostatně tvůrci takovým námětem nic jiného ani nezamýšleli. Ovšem s tím chaotickým střihem a s dialogy, které nedávají pražádný smysl, si trochu vyhrát mohli. Ovšem zlatým hřebem filmu je absolutně se k němu nehodící hudba, pokud se to mačkání zvuků ze zvukové banky strings na levných samohrajkách dá vůbec hudbou nazvat. Film doporučuji. Ať už mu budete dávat pět hvězdiček nebo odpad, obojí budete dělat s úsměvem a radostí. ()

Reklama

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

"Pojď a vem si mě ty padesátitunová mrcho"...k tomuhle shitu píšu komentář jenom proto, že mnoho horších "filmů" neexistuje. Týpek, co hrál hlavní roli, je stoprocentně zedník, co šel náhodou kolem a efekty někdo dělal asi v malování (?!) Sv Bell je možná nejhorší "hororovej" režisér všech dob. Aspoň je tam jedna fakt vtipná scéna (závěrečný souboj s bagrem). Škoda že nenatočil třeba vraždící koloběžku :)))) to aspoň nezní až tak debilně. ()

Skratchy 

všechny recenze uživatele

Hrozná prdel,zvlášt když máte vožralou držku a přemýšlíte na jakej film se podívat.Nazývat film béčkem by byla urážka všech béčkovejch hororů co kdy kdo natočil.Hodnocení (a nejen to) ale zvedá ta sexy stavitelka,která ve filmu staví víc věcí než má v popisu práce.Nejvíc jsem se řezal když z buldozeru vyšlehly nějací hadi bo co to bylo.Naštěstí po strhujícím posledním duelem mezi hlavním hrdinou a buldozerem je zlý buldozer poražen a dobro opět vítězí,ale úplně na konci se duše buldozera přesune do bagru,takže když budeme mít štěstí,bude pokračování!!!!! ()

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

K tomu opravdu nemám co dodat. Droga, na které tvůrci fičí, musí mít opravdu grády. Nelze tomu dát nic než odpad! Rád se dívám na takové odpadní filmy, protože očekávám, že se nad neschopností tvůrců zasměju (např. Mega shark vs. crocosaurus), ale Crawler bylo snad úplné dno. Dalo mi zabrat, abych se přehoupl přes 5 minut. Po zbytek jsem se překonával a bral jsem to jako výzvu, kterou jsem úspěšně zdolal. Ale s jakým výsledkem? 5% (za zombíka ke konci) ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama