Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

Psema 

všechny recenze uživatele

145 minut monstrózní nudy, v níž motherf*cker Jackson neustále běhá a mlátí hady hasícím přístrojem, nebo jakýmkoliv jiným nástrojem, mě připravilo o stejný počet mozkových buněk jako to dokáže nejnovější Seagal. A za to mám být vděčný? Tak to si ze mě děláte srandu? Hadi v letadle jsou jeden z nejhorších a nejdebilnějších filmů, které jsme měl tu čest vidět (díky bohu až na videu), kde je akorát hromada nemastných hlášek, blbých triků a otravných herců, kteří by potřebovali 10 let filmové školy natvrdo. Ellis je loser, který po dvojce Nezvratného osudu zapomněl režírovat a někde při natáčení zas*anejch hadů poztrácel i potřebnou dávku nadhledu, která letící katastrofě s jedovatými plazy chybí stejně jako posilovna Seagalovi. Hadi v letadle jsou jenom nafouknutá bublina, která mířila od začátku na video a nějakou náhodou se k ní přimotal nasr*nej cool černoch, kterej si myslel, že to bude hrozně kulervoucí. Není, Same, není. 30% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Bouřlivá noc, neovladatelný Boeing a hromada zkurvenejch hadů. A ve výsledku ucházející akčně hororové kinobéčko - místy sice trochu ošmelené, ale se správně za vlasy přitaženým námětem, dostatkem akce, černého humoru, hezkých slečen, nehezkých mrtvol a s hodně, ale opravdu hodně hady, kteří se s chutí a vervou zakusují do všech lidských partií. Tvůrci na nás sice pravidelně pomrkávají, ale nečekejte žádnou asylumáckou řachandu evokovanou nablblým názvem. Konkrétně u scény na konci první třetiny filmu, kdy se hadi vrhnou na nic netušící pasažéry, vám do smíchu moc nebude, stejně jako z řady následujících úmrtí. Rozhodně zajímavý přírůstek do subžánru leteckých thrillerů. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Asi největším problémem Hadů v letadle je, že nejsou tak blbí, jak se od nich očekávalo. Ellis bere film až moc vážně, hrdinové trousí málo hlášek a vulgarismů, samotný Jackson je na můj vkus málo chlapácký, ale hlavně často kouše jedovatá nuda. Naštěstí film aspoň z části zachraňuje závěrečná megalomanská půlhodinka (to se objeví i nějaká ta anakonda) a hlavně "provzdušněné" finále. Jó, mohl to být učebnicový příklad zábavného béčka. Kdyby... Snad časem takový Spiders on a Submarine nebo Scorpions on a Train nabídnou víc. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Hady mám ráda, být v letadle pavouci (brrr), tak si film odpustím, ale takhle jsem se nemohla dočkat. Je to sice poněkud zvláštní, že se o tom zmiňuji u žánru horor, ale čekala jsem víc legrace, přesto nejsem vůbec zklamaná. Úvod, kdy hbití zabijáci prozkoumávají terén, je vážně parádní. Počůraný had, který se blíže ( dalo by se říci intimně) seznamuje se zdrojem mokra (onen muž zřejmě o orální kontakt nestojí a tak se zuřivě brání). Žena, co zažívá blažené pocity z něčeho hebkého pod svými šaty a zatím netuší, že si na prsou hřeje zmiji (zmije to tedy není pšt.) atd. atd. A co se obsazení týče, musím pochválit snad všechna pestrobarevná háďátka. Ať už ty v rolích zmijovitých a chřestýšovitých (usuzuji tedy podle placatých hlaviček a štěrbinovitých očiček, protože zbarvení je poněkud matoucí), která jsou odzbrojujícím způsobem zábavná ( jejich nepravděpodobné reakce přisuzuji záměru režiséra, nikoliv špatným hereckým výkonům). Pochvalu zaslouží i impozantní kobry a jako vždy elegantní, i když jedu prosté, korálovky. Ostatní herci :- ))) jsou podružní, snad jen ta Julianna.Margulies má, od odchodu z ER, kolem sebe konečně zase lidi v ohrožení života. A prča to fakt (Fuck) je, pokud ovšem nemáte fobii z hadů. Potom nedoporučuji !!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) obsadil roku 2012 první místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o filmové postavě, která by nejlépe vedla zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)
  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) má obecně ke zvířatům pozitivní přístup, hady nevyjímaje. Jediná stvoření, která prý nemusí, jsou "šneci! Nechápu, jak to někdo může žrát. Když nějakýho vidím doma na zahradě, má problém." (NIRO)
  • Tvůrci použili ve filmu 450 hadů, mezi nimi také 7-metrového barmského pytóna. (imro)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno