Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nebylo už těchhle existencionálních hororů - kde hrdinové žijí tak tragické životy, aby na konci mohli za odměnu umřít - dost? :) Ale teď vážně: expozice je na takhle luxusní béčko až příííííliš dlouhá a neskutečně o ničem. Většina hlášek je dost mimo a obsazení značně nesympatické - až se chce křičet zabijte je všechny! Celek pak nezachraňuje, ani anakonda nečekaně se hlásící o slovo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Bouřlivá noc, neovladatelný Boeing a hromada zkurvenejch hadů. A ve výsledku ucházející akčně hororové kinobéčko - místy sice trochu ošmelené, ale se správně za vlasy přitaženým námětem, dostatkem akce, černého humoru, hezkých slečen, nehezkých mrtvol a s hodně, ale opravdu hodně hady, kteří se s chutí a vervou zakusují do všech lidských partií. Tvůrci na nás sice pravidelně pomrkávají, ale nečekejte žádnou asylumáckou řachandu evokovanou nablblým názvem. Konkrétně u scény na konci první třetiny filmu, kdy se hadi vrhnou na nic netušící pasažéry, vám do smíchu moc nebude, stejně jako z řady následujících úmrtí. Rozhodně zajímavý přírůstek do subžánru leteckých thrillerů. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu netreba vela pisat. Je to "blbost" a je len na vas, ako tento popcornak prijmete. Ja som sa nenudil, smial som sa, bavil som sa a preto tie 4 hviezdicky. Reziser David R. Ellis natocil NEZVRATNE OSUDY 2 a 4 alebo aj CELLULAR (2004) s Kim Basinger... 24.11.2009 _______ Samuel L. Jackson - (Neville Flynn) +++ Nathan Phillips - (Sean Jones) +++ Julianna Marguilies - (Claire Miller) +++ Rachel Blanchard - (Mercedes) +++ Kenan Thompson - (Troy) +++ Keith Dallas - (Big Leroy) +++ Lin Shaye - (Grace) +++ Bruce James - (Ken) +++ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No zas tak super béčko jak řikal Samuel L. Jacson to teda neni, takže trošku zklamání, ale některý scény maj fakt koule a jedna ze závěrečných hlášek filmu od Samzel je fakt cool, ale to je asi tak všechno jinak to je spíš nuda a je to dost zdlouhavý a myslim, že zbytečně. Příběh si na nic nehraje, nic nevysvětluje, dá jen takovej hrubej obrys události, která hlavní hrdiny přivede na letadlo a hotovo a de se na hady, sice to působí přinejmenším trošku urychleně ale aspoň se na nic nečeká a de se hned na to co dělá tenhle film. A musí se nechat, že scény s hadama nejsou vůbec špatný, vypadaj fakt realisticky, to mě hodně potěšilo a útok je pěkně natočenej, ale 105minut to fakt nezabaví. škoda ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

S vědomím, do čeho jdu, jsem se....nenasral. Béčko s pár vtipnýma scénama sice nic bonusového nepřináší, ale jako total oddechovka, u které se nemusíte bát na dvacet minut usnout, jak se to podařilo po nedělním obědě mně. posloužit dokáže. Nějaký rozpočet je na hadech znát, jen by mě teda zajímalo, ze které stopečky se takhle po ránu vykutálel SLJ, když ho k tomuto filmu přemluvili. 50% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Děj se odehrává v letadle Boeing 747. (imagoo)
  • I když natáčení skončilo už v září 2005, v březnu tohoto roku povolalo studio New Line Cinema herce na 5 dnů před kamery. Aktivita vzešla z masívního internetového ohlasu fanoušků, díky kterému se také zvýšila hranice přístupnosti na R a Samuel L. Jackson navíc dostal legendární repliku: „Enough is enough! I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!“ (imro)
  • Původně měl film být mládeži přístupný, ale mnoho diváků i tvůrců pak potěšilo, když padlo rozhodnutí přitvrdit. Včetně Samuela L. Jacksona (Neville Flynn): "Mohli jsme přitočit záběry, jak se hadi do někoho zakousnou - už jsme je nemuseli decentně odstřihnout těšně předtím a mohli jsme klidně natočit třeba i to, jak nějaký ženský visí kobra na bradavce, což je fakt cool... a samozřejmě se v něm taky teď mohlo mluvit sprostě. Už když jsme točili, měl jsem pořád sklony křičet: What the fuck? Shit! A tak podobně. Ale David mi říkal: 'To nemůžeš! To nám neprojde!' Jenže když jste v letadle, kde ze stropu pršej zasraný hadi, tak přece nemůžete říkat: Ale božínku! Fakt se mi ulevilo, když jsem si při přetáčkách mohl zanadávat. A fandové to ocenili." (NIRO)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama