Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Takže máme tu film, který se stal kultem dřív, než se dostal do prvního kinosálu...Název Hadi v letadle je bohužel mnohem hrůzostrašnější než samotný průběh filmu...je obrovská škoda, že atmosféra, jenž měla ze snímku sálat na sto honů, je zazděna příšerně nudnou úvodní půlhodinou, kde jsme svědky několika šíleně klišovitých scén a dialogů, v jisté obměně řečených a viděných tisíckrát...Časový spínač otvírá bednu s hady na samém konci první třetiny filmu, kdy se Vám už nedočkavostí dělají beďary na zádech, a přichází vrchol filmu - smrtící zabijáci posbíraní z celého světa útočí z opravdu nečekaných a originálních pozic rychlostí vystřelených šípů a zahryzávají se mnohdy do hodně choulostivých partií...přibližně desetiminutová scéna, která způsobí slabším povahám, či lidem s chorobným strachem z plazů minimálně infarkt, se vymyká z celého filmu tím, že je akční...zbytek je prostě nuda a je mi líto, že to musím říct takhle naplno, ale je to tak...snímek natočený za 33 miliónů dolarů ve mně nevzbudil skoro žádné napětí a popravdě jsem měl větší hrůzu z Eddieho Kima, který v úvodu zabil nějakýho smolaře bejzbolkou, než z digitálně nepovedených hadů...Nechybí tu spousta klišovitých postav, kterým přejete, aby se dostali hadům co nejdříve do spárů a tak tohle béčko zachraňuje od kategorie Propadák Samuel L."Motherfuckin´" Jackson, ze kterého musí cítit charisma i sami plazi...každá věta v jeho podání může být kultovní a při "I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!" Vám ty beďary na zádech blahem popraskají!...pak už jen následuje prach obyčejné finále a miliónkrát otřepaná scéna posledního útoku, která je fakt trapná...celkově je ve filmu jeden povedenej vtípek(ať žije Playstation), jedna obstojná lekačka, jedna tlustá funící bába, jedna pětimetrová směšná anakonda a stovky hadů, kterým bohužel nevěřím ani ten sykot...33 miliónů dolarů(rozpočet)/60 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková konina, naprosto nelogická a afyzikální (had v hajzlu XD), u které si myslím, že Samuel vzal roli s plným vědomím, o jakou hovadinu vlastně jde a že si z toho hlavně udělá pořádnou prdel. XD A já jsem vlastně měl záchvaty smíchu skoro celou dobu. Někomu to nesedne, chápu, ale brát cokoli vážně je spíše na škodu. Koneckonců je to jen film. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu netreba vela pisat. Je to "blbost" a je len na vas, ako tento popcornak prijmete. Ja som sa nenudil, smial som sa, bavil som sa a preto tie 4 hviezdicky. Reziser David R. Ellis natocil NEZVRATNE OSUDY 2 a 4 alebo aj CELLULAR (2004) s Kim Basinger... 24.11.2009 _______ Samuel L. Jackson - (Neville Flynn) +++ Nathan Phillips - (Sean Jones) +++ Julianna Marguilies - (Claire Miller) +++ Rachel Blanchard - (Mercedes) +++ Kenan Thompson - (Troy) +++ Keith Dallas - (Big Leroy) +++ Lin Shaye - (Grace) +++ Bruce James - (Ken) +++ ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

S vědomím, do čeho jdu, jsem se....nenasral. Béčko s pár vtipnýma scénama sice nic bonusového nepřináší, ale jako total oddechovka, u které se nemusíte bát na dvacet minut usnout, jak se to podařilo po nedělním obědě mně. posloužit dokáže. Nějaký rozpočet je na hadech znát, jen by mě teda zajímalo, ze které stopečky se takhle po ránu vykutálel SLJ, když ho k tomuto filmu přemluvili. 50% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Falešný název snímku napsaný na klapkách byl „Anaconda 3“. (imro)
  • Děj se odehrává v letadle Boeing 747. (imagoo)
  • Do letadla byly vpraveni jen jedovaté druhy hadů, aby byla jistota, že svědka Seana (Nathan Phillips) nějaký z nich zabije. V jednom z prvních záběrů na hady, kteří útočí na pasažéry, je ale vidět užovka červená, která jedovatá není. (LUCIM)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama