Reklama

Reklama

Asterix a Olympijské hry

  • Francie Astérix aux jeux olympiques (více)
Trailer 1
Francie / Německo / Španělsko / Itálie, 2008, 112 min

Píše se rok 50 před Kristem. Galie je obsazena Římskými vojsky, jen jedna vesnička stále odolává. Její obyvatelé jsou díky kouzelnému nápoji druida Panoramixe nepřemožitelní. Jediný, kdo nápoj nepotřebuje je Gal Obelix, který jako miminko spadl do kádě s nápojem a od té doby disponuje neuvěřitelnou silou. On, jeho pejsek Idefix a nerozlučný kamarád Asterix prožívají další dobrodružství. Ve vesnici žije mladý muž Lovestorix, který se zamiluje do řecké princezny Iriny. Jeho touha je tak velká, že se vypraví do Řecka, aby svou milou spatřil na vlastní oči a předal jí verše, jenž pro ni napsal. Jenže Řecko je pod nadvládou Říma a řecký král nutí Irinu, aby se stala ženou Césarova syna Bruta. Irina však tohoto podlého a zlého muže nechce ani vidět. Když Brutus přijede a snaží se jí dvořit, Irina ho odmítá a do jejich sporu se vloží i sličný Lovestorix. Brutus ho chce nechat zabít, ostatně jako každého nepohodlného člověka ve své blízkosti, jenže Irina je proti. Protože však nemůže odporovat samotnému Římu, vymyslí si podmínku. Ten, kdo vyhraje Olympijské hry, bude jejím mužem. Brutus zuří a stěžuje si i otci Césarovi. Jelikož však neustále usiluje o jeho život a také o trůn, César jej nemá moc rád a souhlasí s Irininou podmínkou. Lovestorix se vrací do vesnice, kde si stěžuje, že nemůže bojovat v soutěžích olympijských, protože není Říman. To mu však Asterix a Obelix vyvrátí se slibem, že pojedou bojovat s ním. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Film celkově nic moc,asi co se dá hodnotit kladně je samotná část kdy se soutěží a ukaží se Michael Schumacher,Zinedine Zidane či Michael Jordan

na příspěvěk reagoval Spiker01

Uživatel Martin741 smazal svůj příspěvek.

Gajzur

Gajzur (hodnocení, recenze)

Chci se zepta, proc nechali vymenit stareho Asterixe za toho noveho?

Bibinka99

Bibinka99 (hodnocení, recenze)

Tohle je absolutne dokonaly! Krasna vesnicka Galů, Římani-super napad! :D A hlavne Brut a Cesar :) Ave moa!!!! :-D

DadysGirl

DadysGirl (hodnocení, recenze)

Já tedy nevím co od toho všichn čekali, ale jako komedie mě to nezklalo :) Ave já! :)

thecentre

thecentre (hodnocení, recenze)

ten fim mě teda vůbec nebavil .... ale musel se prostě vidět toho shumachera xD ale mohli to teda udělat mnohem líp...

klofka

klofka (hodnocení, recenze)

přišel, viděl, neslyšel ave tati ave já docela ujeté hlášky a co teprve zinedine zidane, či michael schumacher, nebo jean todt.

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

tak dnes jsem si koupila dvd v trafice. mám ráda asterixe, jak hranýho, tak kreslenýho, ale nevím, zda to bude dobrý, když už asterixe nehraje clavier

Natyynka

Natyynka (hodnocení, recenze)

Po skvělé Misi Kleopatra přichází totální nechutnost. Co to jen provedli hlavním postavám? ... Jedna hvězda za Michaela Schumachera :-) to byl dobrý nápad

ulow

ulow (hodnocení, recenze)

65456456: Co na Olympijské hry říct? asi to že jeto další film kde si slavná komixová předlohá rozšířuje své neuspěchy. 75454594: Asterix Mise Kleopatra byla hrozná ještě horší než Axterix 1 a Obelix jenže Olympijské hry jsou uražlívé, depresivní a trapné. chcbhch: Jestli ty Olympijské hry nejsou animované a jeto film tak "no coment k odpadu" 5464545: Pokud stalé Clovis Cornillac a Gérard Depardieu budou herci tak se možná dočkame i Axterix a Obelix 4 který bude mít hodnocení 15% a bude na csfd.cz v černé barvě. 56456456: Bože Muj!!! 545454: Dal bych aspon 4 hvezdíčky za film ty dvě budou zato že tam hrál Michael Schumacher, a kdyby nebylo Schumachra tak tento film by dostal 2 hvězdíčky což si všechný filmově hrané Axterixi a Obelixi zaslouží.

trosecky

trosecky (hodnocení, recenze)

Vtipná a příjemná oddychovka s hezkou výpravou. Humor Bruta je opravdu brutální, jeho věta "Už budu na řadě, máš připravený EPO?", mě napadne vždycky, když koukám na nějakej sport.

fricek12

fricek12 (hodnocení, recenze)

No fuj, hnus, nesmysl, kravina ! Kam se poděl děj a zápletka? Několik scének nesmyslně a nelogicky nalepených vedle sebe, chudáci Goscinny a Underzo, takhle pošpinit jejich dílo. Počítačové efekty celkem na úrovni, ale to co zobrazují není ani trochu vtipné, za celý film jsem se ani jednou nezasmál, fakt kravina, ztracenej čas.

personal

personal (hodnocení, recenze)

Předchozí dva díly mě možná až příliš dobře naladily na tenhle brak, je to směsice snad všeho co zatím mezi diváky prošlo! Kam zmizel opravdový Asterix, tenhle novej hrdina utírá dlouhou nudlu na kterou mu šlape opět výtečný Obelix(Depardieu) asi jediný, který se dochoval z původní série! Otřesný příběh, hloupě postavená režie a jedný dokonalý šmejd Brutus, tohle mi tak trochu opravdu pohnulo žlučí, bože, proč se musí z každé francouzské série stát komerční záležitost př. ,,TAXI 4,, a tím to podle mě nekončí, bůh s námi..

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

Né že bych se nezasmála ale když to vezmu kolem a kolem tenhle film měl všechno slušný příběh dobré zpracování, dobré herecké obsazení, ale to je přesně ono někdy ani tohle nestačí a je to proklatě málo přece jen 117 minut nevím ale podle mě zbytečně natažené.. občas mi to přišlo i trapné např. při tech závodech jak Schumacher zajíždí "do boxů" nebo skoro na konci jak ukazují jak "vznikali" míčové hry... doufám že už další díl nebude ať raději zůstanou u osvěčeného kresleného.... dám 1 za snahu a 1 za obsazení

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

uz len podal traileru bolo aj slepemu jasne ze to bude hlupa strata casu :)

barrad

barrad (hodnocení, recenze)

Tenhle film byl totalni propadak. Mam rad Asterixe, dokonce se mi libily i prvni dva hrany filmy, ale to co stvorili ted me rozsekalo. Nesympaticky Asterix, malo prostoru pro jmenovce filmu, dlouha stopaz, vlastne o nicem a mohl bych pokracovat dal... Jak se hodne lidi shoduje dobry byly zavody vozataju a sem tam Brutus jinak absolutne nic. Skoda

betinek

betinek (hodnocení, recenze)

já milovník asterixe musim říct že jsem očekaval mnohem ví a jsem zklamaný

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

ten le Banner mě dost překvapil, hlavně proto, že doteď v televizi jenom rozbíjel držky. nebyl by to možná špatnej záporák do větších filmů.

yankee

yankee (hodnocení, recenze)

Diky svemu zaveru davam 3 hvezdicky, ale nebit Schumiho, Todta tak nevim nevim...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

Mě nový představitel připadá v pohodě, alespoň na mě tak v kině působil a myslím, že se blíží komiksovému Asterixovi více než Clavier, ale to je jenom můj dojem. Jinak nechápu nízké hodnocení, byla to příjemná oddychovka, která vás spolehlivě vytáhne z depky.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

co sem viděl fotky tak ten představitel asterixe mě příjde hrozně nesympatický ale třeba je to jen můj dojem

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Kleopatra je snad nejlepší ujetá komedie, tak jakápak trapárna?!

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

jaj, ten novej představitel asterixe vypadá hrozně. christian clavier byl nejlepší... na zidana se hodně těším :-)

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

škoda Van Damma na toho jsem se dost těšil, mohla být legrace :( co se dá dělat, objeví se tam řada jinejch jmen :D Gisele Bundchen ta by mohla být z toho ostrova divoženek ne? :o)) těším se těším, asterixe je líto, ale třeba se to zdaří taky tak, a mimochodem s Kleopatrou to byl naopak docela nářez :))

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

jakou knižní předlohu? tím myslíš ten komiks, nebo se Gosciny a Uderzo dali na starý kolena (či po smrti) na bezobrázkoé texty krásné literatury?

Zaplman

Zaplman (hodnocení, recenze)

Pane jo nevědel jsem,že v tom filmu bude hrát Zinédine Zidane a Michale Schumacher tedy pokud jsou ti lidé které myslím.Ale k věci po trapné Mise Keopatře by si Asterix a Obelix měl vylepšit chuť.Olympiada bude ale prvním filmem u kterého jsem četl jako první knižní předlohu.Christian Clavier mě ale mrzí nedokážu si přestavit lepšího Asterixe.

#47

#47 (hodnocení, recenze)

Jeho smůla...konečně dostane šanci v Áčkovym mainstreamovym filmu a odmítne...

themic

themic (hodnocení, recenze)

Van Damme je debil, už sem se na něj těšil a on se na to vykašle...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

A Šumacher tam hraje co? Jezdce na koním spřežení? Může to být docela zábavná podívaná. Takové olympijské hry to je přímo semeniště gegů. A Van Damme je vůl. Být nim tak takovou nabídku příjmu. Klidně se mohl živi jako herec vedlejších rolí.

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

SeXena: moja řeč, podle toho obrázku ...jéžiš..., neměl by to stym chlastem kouzelného nápoje přehánět ! ;-D

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

překvapivě hraje jean claude van dam obelixe a to proto že přibral 35 kg a stal se zněj sud

prome

prome (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se jako spravny fanousek asterice a obelice moc tesim

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

to je fakt, Gluteus AMximus alias Svaly z Bruselu jsou tady pro mě tahákem

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

Už se nemůžu dočkat třetího pokračování, akorát mně zklamal Christian Clavier alias Asterix, že odmítl roli, na druhou stranu mně potěšil Gérard Depardieu, že se vrátí jako Obelix a též sem zvědaví na Alaina Delona v roli Caesara... :-)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama