Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se docela těšil. Podobné akčňáky, které jsou správně ulítlé a zábavné, nikdy neurazí. Tady to ale vyšlo jenom tak z půlky. Nápady a dostatečný nadhled tomu nechybí. Příběh je jedna velká patlanina, ale to tady není podstatné, protože se nebere vůbec vážně. Clive Owen navíc hraje toho killera, kterého jsme v jeho podání chtěli vždycky vidět a je vážně dobrej. Jeho protivníkem je navíc Paul Giamatti, kterej si svou roli náramně užívá a je snad ještě lepší než Owen. A pak je tam ještě Monica Belucci, které to pořád ještě sluší. V hereckém obsazení a ve scénáři problém není. Problém je totiž v režii. Michaelu Davisovi totiž moc nejdou točit akční scény a někdy zabijí veškerý potenciál, který v nich je. Jindy je zase neumí vyždímat na maximum. Zvláště v první půlce jsou ty akční scény dosti nepovedené. A to je u filmu, který je postaven na akci, docela problém. I tak je to ale docela sranda. Hlášky fungujou, docela rychle to uběhne a hraje k tomu pořádnej rockovej soundtrack. Mohlo to bejt ale o dost lepší. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční šílenost, která nejlépe demonstruje fakt, že v určité době fanoušci brali vše v čem se objevil Clive Owen. Objektivně by si dneska musel každý soudný divák odečíst minimálně jednu hvězdičku, protože pumelice jako třeba John Wick je určitě o level výše. Monica Bellucci v roli sexsymbolu je už trošku na hraně. 50% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Utrhnuta over-the-edge zabava, ktora svoje maximum zdima na trailerovej ploche, ovsem na celovecernej stopazi je citit "unavu materialom", resp. koncept premrstenosti ad-absurdum sposobuje az prilisnu odtazitost od diania na platne. Zatial co v Crank mi tento styl nepirisel prepaleny za unosnu hranicu a i vdaka Stahamovi velmi vyhovoval, pri Shoot ´em up sterilna rezia / strih, kde akcne sekvencie svoje kvazi grady ziskavaju skor hudbou ako vizualom a suchy humor, frciaci po kvalitativnej drahe sinusoidy, prinasa sice slusne dekadentnu zabavu, ktora ovsem zacne vyprchavat skor ako sa rozbehnu podarene zaverecne titulky. [Kontrolna projekcia] ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Dawn Patrol ,2. Mister Hertz ,3. Tit-4-Tat ,4. Goodbye Oliver ,5. Copping a Feel ,6. Stealing a Beamer ,7. Rat Bastard ,8. Lab Discoveries ,9. The Fortress of Solitude ,10. Privacy Love Theme ,11. Spanking Mom ,12. True Confessions ,13. Pussy with a Gun ,14. Put U2 Sleep ,15. Warehouse Shootout ,16. Mutual Interests ,17. Killing Rutledge ,18. Smith Captured ,19. The Interrogation ,20. Final Showdown ,21. Destination Nowhere ,22. What Took You So Long? , ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • V scénke, keď Smith (Clive Owen) skočil cez strešné okno do červeného BMW je vidieť, že to okno je veľké, avšak v ďalšom zábere, keď do BMW narazilo čierne auto, je už malé. (ČSFD)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)

Reklama

Reklama