Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $55miliónov║Tržby USA $171,015,687║Tržby Celosvetovo $328,349,387▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $47,333,285║ Tržby za predaj DVD v USA $22,701,926║ John fucking Wick, všetkých si podá. Samoúčelná akčná extáza. Kde už nekope a nehryzie len John Wick ale aj svoje si tu odkopú aj kone prípadné kúsavé psy. Nášup ako hrom. K tomu mrštná Halle Berry tu je ako bonus. Hefty, frky, dobieračky, bavia. Bavil som sa kráľovsky, môže byť. Tešíme sa na ďalšie pokračovania. /videl v kine 3x: 90%/ ()

sheen 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl byl alespoň trošku haha realistický. Trojka jde totálně za hranu, tak jako poslední díly Rychle a Zběsile. Často jsem se smál, neskutečně bavil. Bojové a akční sekvence jsou rozhodně to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí a využívání předmětů, které se tam zrovna nacházejí. No, neskutečná kadence a tuny mrtvol. [Cinestar Černý Most] ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Od premiéry prvního John Wicka se v mém životě změnilo hned několik věcí. Když potkám na ulici psa, uctivě ho pozdravím, stal jsem se na čas závislý na songu Plastic Heart od Nostalghie a především jsem si uvědomil, že i ryze akční film, může mít vysokou scénaristickou, vizuální i hudební úroveň. Ale už nemá cenu dál tenhle akční orgasmus dál oddalovat, je to prostě nářez, chytrej, promyšlenej, stylovej. Trojka navazuje přesně tam kde skončila dvojka a jen pár minut trvá než to začne ve filmu lítat jak semtex za mlada. Tvůrci jsou zjevně intelektuálové, protože první akci nám dopřejí v knihovně, hold ruská literatura má univerzální využití, příznivci muzea rovněž nebudou ochuzeni, rovněž je nám dopřán i tzv, kop koňmo a proč akčnit jen v NY, když se může jedno velmi originální akční choreo odehrát v Casablance, stačí k tomu nasraný Keanu, nasraná Halle a párek hodně nasranejch psů, tedy spíš fenek s ohledem na jejich koulový apetit, ale akčnit se tentokrát bude i v Casablance a to velkolepě, stylově a s dokonalou vizuální složkou. Akční scény v sobě mají krom originality, neskutečnou dynamiku a je zjevné, že film střihal minimálně Edward. Nože, ruce, střelné zbraně všeho druhu, lidi, zvířata, auta, motorky, tady fakt akční prostě úplně všichni a úplně všechno. Je to tvrdá akce, ale akce která se nebojí na sebe koukat s nadhledem a dát najevo výtečný smysl pro humor. Akce, která se nebojí jednoduchého leč velmi zajímavého příběhu v podobě postupného i když stále malého odkrývání minulosti hlavního hrdiny, akce co se nebojí dát atraktivitu a jedinečnost i vedlejším postávám. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejný řeky, no a já už do ní vstoupil potřetí, ale teď už asi opravdu definitivně naposledy, abych se přesvědčil, že tohle universum není nic pro mě. Topornej, nudnej a ať si kdo chce co chce říká v akci nepřesvědčivej Reeves mě prostě nebaví a akce ve všech dílech mi přijde jak přes kopírku. Pro někoho oldschol, ale ten si já představuji poněkud jinak. Takže to co jsem odpustil u prvního a druhýho dílu mě definitivně otrávilo u třetího a tím s touhle sérií končím, ať bude ještě dílů kolik chce.35% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdepak Baba Jaga, Kostěj Nesmrtelný je to! Běloruský geroj, co nechce umřít, protože ví, že by ho poslali opačným směrem, než je manželka, zase headshotuje, bodá a mlátí pod nápaditou taktovkou zkušených chlápků od fochu. To jsou neměnné konstanty. Stejně jako to, že Reeves retardovaně běhá i hraje nebo že nastavená mytologie je zcela podřízená akci a všechny ty vzletné fráze pronášené se stříbrnými lžičkami v prdeli, nečinnost bezpečnostních složek či skutečnost, že vraždy na veřejných prostranstvích nejsou sebemenším důvodem k panice (jak kdosi vtipně vysvětlil ve FAQ na IMDb: „It´s New York city“) je potřeba brát s nadhledem a pochopením pro Wickovo svébytné universum. V apartmánech žánrového hotelu se vedle Garetha Evanse ovšem ubytovala jen úvodní živočišná bitka s chladnými zbraněmi (před ní pobavilo urychlené skládání revolveru ala buono Blonďák zaslechnuvší ostruhy) a třeba finále v Continentalu, byť s krásným „parabellum“ Vivaldiho, už bylo poněkud vyčerpávající a kryt byl občas na místě dřív, než přišel úder. Poslední „yeah“ poměrně jasně naznačilo, že se jede dál (někteří byli kvůli tomu schválně ušetřeni a mám pocit, že jistá lehce prošpikovaná osoba možná i popadne dech). Není důvod, aby tomu tak nebylo, když Kosťa Jonatán drží v rukou zlaté vejce, nicméně mám obavy, že už Stahelski začal klesat z vrcholu křivky.. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Rovnako ako v prípade druhého dielu, aj na tomto filme má veľký podiel strelecký šampión Taran Butler a jeho firma Taran Tactical Inovations. Nielenže pre film táto firma zabezpečila rôzne zbrane, ale taktiež sa postarala o dôkladný tréning hlavných hercov na svojej strelnici. (ČSFD)
  • Keanu Reeves (John Wick) podľa vlastných slov pri natáčaní akčných scén v 90 percentách prípadov nevyužíva služby kaskadéra. (IceQueen)
  • Podtitul je odvozený z latinského „Si vis pacem para bellum“ – „Chceš-li mír, připrav se na válku“. Tuto větu řekl i Thomas Jane (Frank Castle) ve filmu Kat (2004). (CrypzzXD)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama