Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy se Robert McCall (Denzel Washington) vzdal života v elitní jednotce, snaží se vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. Když se události změní ve smrtící spád, McCall ví, co musí udělat: stát se ochráncem svých přátel a postavit se mafii. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (311)

petero 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo najlepšia časť zatiaľ. Po nie moc akčnej jednotke ktorú odsunul do pozadia v tom roku akčný zázrak menom John Wick a senilnej dvojke som v kine dal prednosť Expend4bles pred ďalším pokračovaním "za 6 sekúnd zabijem všetkých". Výborné prostredie, citlivý dej dobrých obyvateľov vs talianska mafia a tentokrát vidíme aj masaker ako probehol ako aj v úvode scéne (v rámci FPS snovej sekvencie) tak aj finálne zúčtovanie (ktorého mimokamerové vysporiadanie ma na záver jednotky pekne naštvalo). ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Antoine Fuqua se v druhém pokračování Equalizeru opět sešel s Denzelem Washingtonem. Tento tandem krom trilogie Equalizer stvořil ještě filmy Sedm statečných a Training Day, který mám z jejich spolupráce nejraději. Třetí Ekvalizér není špatný, navíc, když se jedná o díl, který před sebou vláčí dva slušné předchozí díly. Denzel má na svém kontě necelých sedm desítek letokruhů a ve své roli je i přesto uvěřitelný. Pokud hloubavě nedumáme nad smyslem života a smrti, tak film je skvělým odpočinkovým relaxem, který nám dá v mozkovém velíně náležitého oddechu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je sice pravda, že se Denzelův hrdina od jedničky posunul kamsi k nezničitelnému supermanovi, který se vždycky teleportuje tam kam je potřeba, nicméně to nijak neubírá tomu, že třetí Equalizer je přesně takový jaký sem čekal že bude a likvidování místní mafie je solidně uspokojující. Denzel se naštěstí doposud nevydal cestou Liama Neesona (a doufám, že se tak ani nestane), takže jeho Robert je i přes skoro sedm křížků na krku podstatně uvěřitelnější než kterýkoliv z ostatních hrdinů - důchodců. Další díl už asi nebude úplně potřeba, ale tohle je jako uzavření trilogie naprosto ok...70% ()

Posheidon 

všechny recenze uživatele

Denzel je drsňák, co si ani z pistole namířené na svou hlavu těžkou hlavu nedělá. Ovšem jedna blbá důvěřivá začátečnická chyba, souhra okolností a z čista jasna se dostane neplánovaně na rekonvalescenční pobyt do fotogenické vesničky, která je zakousnutá do příkrého italské pobřeží. Co čert nechtěl, zalíbila se mu nejenom ona vesnice, ale i místní komunita, kde se každý s každým zná. V momentě, kdy se skupinka grázlu, která nevybíravě vybírá od nebohých místních drobných podnikatelů výpalné, rozhodne přitvrdit, tak to Denzela nakrkne natolik, že se nezalekne přesily a zastane funkci všech sedmi statečných dohromady. Jak by řekl Milan Pitkin: A vo tom to je! Pozor  spoiler:  👨‍👦🚙🍇😱👊🏾⚰️👦🔫👨🏾‍🦲🩸🚗👮🏞️👨🏼‍⚕️👩🏾‍🦲🤕🏍️👊🤑👨‍👩‍👧‍👧👨‍🦽⚰️👨🏾‍🦲😠🏍️🤑🐟😵👨🏾‍🦲😡🏍️🍷👩🏾‍🦲👊🏾⚰️👩🏾‍🦲😎 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce si Denzel opět spravil reputaci. Celkem respekt vzhledem k jeho věku. Poklidný důchod se naštěstí nekoná. Ani na Sicílii si neodpočine. Dá se do křížku s místními mafiány a těm to přijde hodně draho. A on se mezitím usídlí v místním malebném městečku u moře. Akce tu sice moc není, ale ta, co je, je precizní, tak jako v minulých dílech. Trochu mě mrzelo, že se tu nenašel nikdo, kdo by se mu vyrovnal. Pak taky ten konec mohl být možná míň sentimentální. Jinak ale rozhodně slušné završení série. "Máš 9 vteřin." ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení začalo 10. října 2022 na pobřeží Amalfi v Itálii. Natáčení pokračovalo do 20. listopadu, poté se začátkem prosince přesunulo do Neapole a v lednu 2023 skončilo v Římě. (sator)
  • Greg Dyer (Marco Giuliani) z Bostonu v Massachusetts, který přišel o penzi, bydlí ve stejném domě, ve kterém bydlel v prvním díle také Robert McCall (Denzel Washington). V prvním filmu z r. 2014 si v čase 36:34 můžeme všimnou prakticky totožného záběru, který je ve třetím díle na konci filmu v čase 01:38:46. Odtud také pramení jejich známost a začátek děje filmu. (DJMaroko)

Související novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (více)

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

19.01.2023

Režisér Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer) zdá se našel novou zálibu v natáčení filmů podle skutečných událostí. Nejprve si to vyzkoušel v otrokářském dramatu Osvobození s Willem Smithem a teď… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama