Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh učitelky angličtiny a její studentky se odehrává na střední soukromé katolické škole. Annabelle, rebelantská dcera senátorky, si hned po nástupu proti sobě postaví celé vedení. A je to právě Simonne, která má čas s ní mluvit a pomáhá jí najít cestu. Zpočátku se zdá, že obě postavy jsou natolik povahově rozdílné, že je téměř nemožné aby k sobě našly cestu. Dravá a přímočará Annabelle má jasno ve své orientaci, přesně ví co chce a také si za tím jde. A citlivá a přemýšlivá Simonne, která si až příliš jasně a zodpovědně uvědomuje případné důsledky, včetně všech nepřijatelných okolností (pomineme-li stejnost pohlaví a naprosté tabu vztahu učitel-student, pak je tu ještě nezletilost Annabelle). A tak dělá vše proto, aby tento vztah udržela ve společensky přijatelné rovině. (RUDEBOY84)

(více)

Diskuze

Uživatel PhilMarlow smazal svůj příspěvek.

kongamato2

kongamato2 (hodnocení, recenze)

Ja zas som s hudby hotový. Eterická, extraordinarná a hypnotická :) Aj film mam veľmi rád aj ked to niekomu príde prvoplanový  snímok

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Hercky dobré, hudba trošku kýčová, prostředí amerických spratků - tedy studentek, které vyučuje poetická duše v postavě Diany Gaidry - zarecituje vždy úryvek básně stojíce za "učitelských stolkem" a ptá se na význam, přičemž zazní hyhňání: hyhyhy nebo hihihi. Jeden ze spratků-studentek se do učitelky zamiluje a myslí to prej vážně. Nevím, proč tuto roli přijala právě  postava E.Kelly - zřejmě kvůli přitahujícím se protikladům: drsňačka-žákyně verzus učitelka-citlivka (mně by víc vyhovala některá z jemněji působících spolužaček - kvůli logice (poetická žákyně se zakouká do poetické kantorky) - jemná žákyňka by však asi svou učitelku nesvedla, na to musí být kuráž - takže je to logické, jak to je, tož dobrá)
Pravdou je, že těch pár lesbiček, co jsem v životě potkal, bylo takového "hrubšího zrna", jestlipak je tím, jak mají více pánského hormonu?

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

První film s L tematikou kterou jsem kdy videla....pěkný a parádní soundtrack!!!! :)

Reklama

Reklama