Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wyatt Tripps, studentský nováček se skvělým zástřihem, je přesně jako každý jiný kluk, který chodí s pannou - dokonale frustrován. Jeho přitažlivá přítelkyně Kim jen mluví - a žádná akce. Navíc se přihlásí na univerzitu do New Orleansu, což je víc než 1000 mil daleko. Tripps je však do Kim zamilován, píše jí dopisy a svou lásku jí vyznává každou noc i telefonicky. Love story nabere zcela jiný směr, když se při jednom telefonátu roztoužený mladík od Kiminy spolužačky dozví, že jeho děvče právě odešlo s nějakým Rickerem. Wyatt se rozhodne pro ráznou odvetu: přemluví ochotnou striptérku, aby napsala Kim žhavý indiskrétní dopis... (Intersonic)

(více)

Recenze (66)

zajda404 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná komedie, která ovšem skrývá několik výborných momentů. Scénář nejspíš nenadchne, ale i přes všechnu tu obvyklost bych film označila jako velice příjemný - zejména tedy díky vražednému tempu a několika originálním pasážím, hýřících vtipem. Jednoduše nenucená zábava, která rozhodně stojí za (opakované) shlédnutí... PS: Paul Rudd s Reese Witherspoon byli naprosto úžasní, kdo by nemiloval jejich ztřeštěné tanečky ? :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Wyatt Trips jednoho dne zavolá své přítelkyni Kim a její spolubydlící mu oznámí, že je venku s jakýmsi Rickerem.Trips navštíví kamarádku, striptérku Ivy, která mu dá radu a sice pomstít se za zlomené srdce originálním dopisem do kterého vloží fotku nahé Ivy a použitý kondom. Druhý den se ale Wyatt dozví, že jeho dívka nebyla venku s žádným mužem ale se psem. Trips musí okamžitě zachytit a stornovat nebezpečnou zásilku a spolu s Ivy se vydá na cestu kde ho čeká jedno bláznivé dobrodružství za druhým. Komedie veskrze příjemná s trošku větším komediálním potenciálem než nakonec z něj vzešlo a nespornou výhodou také je, že není až tak odhadnutelné jak to celé dopadne.O dobrou zábavu se starají tehdy málo známí a dnes už ostřílení v žánru Paul Rudd a Reese Witherspoon. Od vzniku filmu už uplynulo drahný čas a tak se nějaká ta svěžest postupně vytratila, ačkoliv film jako takový má svá silná a slabší místa, ale celkově pobaví. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná romantická komedie o cestě dvou rozdílných lidí za páskou, skrývající tajemství, které by její příjemce neměl vidět. Pokud jste viděli novější "Road Trip" (který je mimochodem zábavnější a odvázanější) víte co od filmu očekávat, akorát zde je partička kamarádu nahrazena, slaboušským mladíkem a odvázanou dívkou (mladý Rudd a Witherspoonová). ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkná road komedie, která sice nenabízí tolik srandy, ale je místy poměrně bláznivá a plná dobrodružství na cestách bohatých na různé strasti a nečekané komplikace, takže se rozhodně nejednalo o žádnou nudu. Povedené byly hlavně scény, kde hlavní hrdinové soupeřili s řidičem doručovací služby. Ta jeho odhodlanost byla opravdu pozoruhodná. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Měl jsem k tomu v průběhu všemožné výhrady, které se občas ztratily a po nějaké chvíli zase objevily, ať už nevtipným scénám, přehnanému chování postav a divné chemii mezi ústřední dvojicí, kašlání na jakoukoli jednotnost/návaznost počasí, apod... I ti dva mi byli sympatičtí jen občas, někdy mě štval on, jindy ona, a jindy zase oba náraz - a zároveň se našly chvíle, kdy mi byli sympatičtí oba. Ale celkový dojem z toho mám kupodivu příjemný a dokonce bych asi ani neměl problém se na to znova podívat. I ta road movie zápletka v tom je fajn a aspoň trochu napínavá, i když nic překvapivého se okolo ní stát nemůže. Přes tři hvězdy se nepřenesu, ale kupodivu to byl fajn film. Silné 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Všichni tři představitelé hlavních rolí - Paul Rudd, Reese Witherspoon a Christine Taylor - se objevili alespoň ve dvou epizodách seriálu Přátelé. (Greg)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno