Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Kupodivu když se Tarantino neplete do režie tak je z toho i koukatelný film. 

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle film pozor, může vás od motorek i odvést! Rozhodně se nepovedlo vytvořit kultovní snímek, ani nic kvalitního, mizerný děj který ani člověk pořádně nepochopí,pořád si říkáte jen tradiční: "Vo co v tomhle filmu kurva de?" A odpověď nepřichází ani při retrovzpomínkách hlavních postav. Nejvtrdší gang 666 je na závěr filmu během 10ti vteřin postřílen jak kuželky na bowlingu a jeho kápo je zřejmě uprchlý retardovaný chovanec jakéhosi ústavu. Nechápu ani co měl filmu dát Dennis Hopper, herecky děs a do děje ani neseděl, jeho závěrečné zmrtvýchvstání posouvalo film až do pozice parodie na motorkářské filmy. S hlavním hrdinou Pistolerem se během celého filmu neztotožníte a ani nepochopíte, proč právě on je největší motorkářské eso, o Komančovi raději ani nemluvím. Takže jediné, co vás u filmu udrží jsou ženský, ale upřímně, tahle hodnota je dost laciná a na ní film prostě nemůže stát.

Scrytcher

Scrytcher (hodnocení, recenze)

Fakt je, že pod taktovkou Digital Playgrounds by výsledek mohl být dvakrát lepší. Hlavně kdyby si hlavní roli namísto Larryho Bishopa střihnul Tommy Gunn

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

určitě bude vypadat srandovně, že jsem to nějak hodnotil, navzdory tomu, že jsem vůbec nepochopil příběh :( .. bylo to tak zmatené nebo jsem se v tom úplně zamotal?!

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Ano, natočit to jako porno, protože předložený materiál je takhle pekelně nevyužitý...

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo je na Mininově t.o.r.r.e.n.t na (spolehlivý) dvdrip?

gogos

gogos (hodnocení, recenze)

tak trailer fajne...akorat mi to pripada jako kombinace vseho, co jsem uz videl akorat ze na motorkach...

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Trailer moc fajn. Dúfam, že to Bishop pojme pekne od podlahy a vykašle sa na nejaké prehnane komplikované zápletky či prívaly emócií. Chcem špinavú akciu, rýchle mašiny, veľké kozy a motorkára Madsena, vražiadaceho brigádujúce Aziatky za pokladňou á la Fixing the Shadow.

prome

prome (hodnocení, recenze)

mno tak trailer me vubec nenadchl ... bude to prumerne ci podprumerne Becko bych tipoval

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Pochybujem, že sa bude konať nejaká onania. Hell Ride je podľa prvých ohlasov motocyklové béčko ako prasa, na ktorom si pošmáknu naozaj len tí najotrlejší fandovia žánru. Jedinou spojitosťou s Tarantinom tak zostáva jeho meno v titulkoch a skutočnosť, že sa Bishop zvezie na "reinventing the grindhouse cinema" vlne, ktorú nedávno započal QT s Rodriguezom.

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

A to ještě místní osazenstvo nezjistilo, že to produkuje jejich modla. To zas bude onanie :-)

cure

cure (hodnocení, recenze)

michael madsen v novom filme a este k tomu s denisom hopperom, ktory si zaspomina na bezstarostnu jazdu!!! toto nemoze byt zle. kua ja sa tesim.

Reklama

Reklama