Reklama

Reklama

Na scénu přicházejí bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku. Následují koncerty, davy fanoušků a Chipmunkové se čím dál tím víc pouštějí do různých dobrodružství s dramatickými následky. Davidova trpělivost pomalu naráží na strop. Podaří se Alvinovi a ostatním zachránit přátelství s Davidem, jak se budou smiřovat s nově nabytou popularitou... Alvin a jeho parta jsou totiž nezbední až běda a David bude mít co dělat, aby je uhlídal před mnoha nástrahami, o kterých se doposud domníval, že nemohou mít žádné následky. (TV Nova)

(více)

Diskuze

metal

metal (hodnocení, recenze)

Dragonerag taky jsem si toho všiml.Máš naprostou pravdu.Ale když jsem byl menší tak mě to bavilo.

Sharkl

Sharkl (hodnocení, recenze)

MartinezZ: JE TO POHADKA SAKRA PÚRO DETI A NE PRO TAKOVE SCAHONY JAKO STE VY...POKUD MATE NA POHADKY SPATNY NAZORY VUBEC JE NEHODNOT TE

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

dragonerag: Asi si děláš srandu, protože tahle konina je podobných chyb plnější víc, než je scénář plný příběhu.

 (hodnocení, recenze)

Ahoj našel jsem chybu ve filmu : když Dave vyhodí hudební vybavení ven nese kufřík který je otevřený a vyletí z něj věci, ale když Alvin řekne "to hudební vybavení venku je tvoje?" tak Dave sebere kufřík ale je zavřený a žádné věci co z něj vypadli na zemi nejsou.

lukin12

lukin12 (hodnocení, recenze)

tohle ma bejt jenom komedie a nějakej debil ho ohodnodi jako pič..... a proč?nechapu je to jenom sranda filmy nemusi bejt na těžké pochopení muj nazor

Sharkl

Sharkl (hodnocení, recenze)

Nevím, proč je tento film ohodnocen tak málo procenty. Jedná se o pohádku pro celou rodinu, ale také pro jednotlivce, kteří si potrpí na "rozomilé" filmy. Je plný legrace, střeštěností, akce, napětí, vtipných hlášek, a hlavně roztomilých zvířátek. Prostě skvělý film, který Vás odreaguje po náročném dni :-)...

hasich

hasich (hodnocení, recenze)

Mám dojem, že všichni kdo tu hodnotí filmy jsou rádoby znalci, příjde mi, že nikdo z nich nebyl nikdy dítětem... Nazývat to tu infantilní ňufačkou nebo šíleností je prostě kravina... Dětem se to moc líbí a i dospělí si vm tom najdou své... Mě se moc líbí a pouštím si je čas od času znovu.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

tak trošku šitoidní hudba:) u hop-hopu se zasměju, ale tohle byla totální degradace:D

toffy

toffy (hodnocení, recenze)

film akoze celkom sa dal, myslim ten pribeh, ale tie hlasky co tam pustali, no masaker, som sa narehotal:D:D

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

tento film je dost slaby snad po vsetkych strankach a hla v amerike ho miluju a zaraba dokonca lepsie ako national treasure 2,, zvlastne

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Nesnášim filmy, kde zvířata mluvěj s lidma. Případně s opicema, co hrajou baseball.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Tak Čipmánky si vůbec nepamatuji. Běželi ve Veze nebo Magionu?

Don Carlos

Don Carlos (hodnocení, recenze)

Kdepak Rychlá Rota, tohle by si snad Chip&Dale nezasloužili. Tohle je podle takovýho kreslenýho seriálu co u nás běžel jako "Čipmánkové". Ah, čím vším se dají děti nakrmit :)

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Že by návrat Rychlé roty? Podle těch trailerů to vypadá na hodně ulítlou záležitost, navíc jen pro děti do deseti let. Raději se vrátím k poctivé Velké sýrové loupeži. P. S.: Chybí nám tu Gedžitka.

Související novinky

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Comeback sympaťáka Yogiho

Comeback sympaťáka Yogiho

05.10.2008

Yogiho má každý rád. Neříkejte, že ne. Pohodový medvěd s kloboučkem a kravatou žije v Jellystonském parku a jeho jedinou starostí je ukrást nějaký ten piknikový košík s jídlem a nenechat se u toho… (více)

Reklama

Reklama