Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých podarenejších filmov zo sveta Futurama. Vtipné rozhovory ale inak prvá polovica filmu ničím nijako extra neprekvapí. Až v druhej polovici som sa začal trocha baviť, keď sa dostalo na parodovanie Pána prsteňov či Teletubies. Pre niekoho to môže byť dosť metúci diel pretože sa časové a priestorové kontinuum presúva ako sa scenáristom páči ale v podstate to bolo natočené ako tri diely seriálu a nie ako jeden film tak sa asi niet čo čudovať. 69% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dle mých pocitů zřejmě nejpovedenější z filmové Futuramy. Dávky vtipu jsou na diváka směřovány v malých množstvích, za to však intenzivně. Pocit trapnosti se nedostavil snad u žádné z nich. Odkaz na Dračí doupě mi připomněl mé dětství. Parodie na Pána prstenů je velice zábavný element, který rozhodně pobavil a pro mne, jako fanouška J. R. R. Tolkiena, byl vítaným zpestřením. Malinko mne zklamal závěr filmu, ale to už snad nějak přežiji, neboť ten tvoří jen několik minut z celé stopáže, takže si celou zbylou dobu užíváte staré dobré hrdiny tohoto bláznivého seriálu v neméně bláznivém celovečerním animáku. 90% ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu sa dosť podobá na klasickú seriálovú Futuramu (príbeh, humor- už nie len okopírované seriálové gagy ako v 2. filme), no je len priemerná a prekáža jej dĺžka (keby sa celý dej vprace do 22 minút, bolo by to svižnejšie a zábavnejšie). Potom sa mi zdalo, akoby tvorcovia nevedeli, ako to dotiahnu do hodiny a pol a tak do deja vsunuli nezmyselnú časť, v ktorej parodujú LOTR-a. Tu sa takisto nájde pár gagov, no celkovo ide o veľmi lacnú paródiu (ktorá je navyše až príliš šialená- profesor sa oblizuje s Amy, Hermes má prsia, príšery od výmyslu sveta tiež začnú liezť na nervy), nehovoriac ešte o tom, že sa kvôli nej stráca podstata celého základného príbehu. Postupne prichádzam k názoru, že namiesto filmov mohli tvorcovia vyrábať samostatné časti a po troch, či štyroch ich predávať na DVD, pretože zatiaľ sa seriálovej kvalite priblížil len prvý film. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama