Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bohužel, futuroskopní celovečerák číslo jedna dopadl naprosto stejně jako Simpsonovi - obsahuje několik vyloženě libových vtipů, ale celkově je to takové nějaké jakési onaké...srovnáno s leckterým hraným pseudovtipným pokusem o televizní zábavu rozhodně vítězící, ale viděno optikou legendární Futuramy slabé. Možná je tím zabijákem zábavy stopáž, ale nic to nemění na tom, že na Bender's Big Score se velmi pravděpodobně už nepodívám. Solidních, ale za očekáváním zaostávajících 60%. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Návrat pro někoho takřka legendy se dle mého nejspíš nekoná, ale jako snaha autorů obnovit tento, dle mého povedený seriál, i když kam se hrabou Simpsnovic rodina, je opravdu sympatická. Nemůžu se zbavit dojmu, že sleduju jen poněkud prodlouženou epizodu. Teď už jen zbývá doufat, že Futuramu obnoví a řada fanoušků zamáčkne slzu. Samotný nápad v tomto díle rozhodně je, i když je dost nelogický, ale to se tady neřeší. Hlavní je zábava a ta rozhodně k Futuramě patří. Bender, hlavní a moje nejoblíbenější postava zde dostává hlavní slovo i když je většinu času zaspamovaný. Nevadí, jsem rád, že se po dlouhé době vrací na střed dění, přestože tak nechlastá a nekouří jako dříve. Alespoň je vidět, že autoři jdou s dobou a snaží se překvapit a potěšit nejen fanouška co možná nejzářivějším příkladem. Těšil jsem se na tento film a dostal jsem tolik kolik jsem chtěl teď jen doufám, že takových dílů bude více v budoucnu. --- Ti vypatlaní kreténi, kteří nás zrušili, byli sami vyhozeni za neschopnost! A nejen vyhozeni! Taky zmláceni! A pořádně! Vlastně většina z nich svým zraněním podlehla. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na anglické hlasy, poněvadž znám jen dabing. Poté mi občas vadila přespřílišná zamotanost a přeplácanost. Na druhou stranu film obsahuje spoustu naprosto skvělých vtípků a možná se jeho kouzlo projeví až při dalším shlédnutí... Takhle to vidím na 3 a půl * s tím, že se asi přikloním dolu... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hurá třikrat je zpět! Společnost BOX , ktera nedala prava na vysilání PLANET EXPRES do Vesmíru , byla zbavena techto lidí. Byly nasledne zmlaceni , svým zranenim podlehly a pote rozdrcení na prasek na zasyp urcitych partii. A máme je zpět! Naší oblíbenou PLANET EXPRES CREW! Hurá , čekaní nebylo tak dlouhé! Svět je napaden emzáky živící se informacemi a kteri diky emailu získají temer vse. Zoidberg je králem nigérie - Hurá! A je tu objeven zpusob cestovaní casem a celé ukryto na zadku koho jiného než FRY. Bender napaden trojanem/virem je v moci novych vladcu planety a tak krade vse co v historii bylo cenné , svaté nebo neprikované. Tento film se mi libil nejvíce ze zatím vydanych filmu ( psané - cerven 2008 ) , jelikož má plno vtipu a hlavně myšlenku cestovaní casem což mám rád a filmy s timto motivem miluju ( Navrat do budoucnosti , Osudový dotek atd.). Vynikající navození na seriál ! Sice nekolik dilu namisto filmu by bylo lepší , ale tady máte tak 4 díly dohromady! Zero , One, One , Zero , Zero ....... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)

Reklama

Reklama