Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pri toľkom cestovaní v čase predsa len vznikli nejaké tie logické chybičky, oproti 22 minútovým častiam film nemal taký švih, takisto tu bolo pomenej gagov. Ale na druhej strane som sa dobre zabavil, našiel som milión odkazov k rôznym seriálovým častiam a bol som hrozne rád, že sa táto stará parta (ktorej charaktery sa nijako neprekrútili a sú rovnako sympatické a zábavné ako predtým) vrátila späť. ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem seriálovej fanda Futuramy a v konečný fázi jsem neviděla ani díl, tak tenhle film posuzuju úplně izolovaně. Doufám, že seriál je lepší! :) Postavy mi přišly celkem ftipný i ten nápad docela šel..ale celkově jsem se dost nudila a říkala si, že je to nekonečnej film. Po druhý bych se na to rozhodně nedívala. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

FUTURAMA IS BACK BABY !!!! Yeaaaah !!! Konecne tu mame po dlouhe dobe nejakou futuramu. Urcite povinnost schlednout pro vsechny fanousky, ale vlastne pro kazdeho, protoze se jedna o kralovskou zabavu. Bohuzel se kvalitou nerovna serialu (ktery je proste neprekonatelny), ale i tak se jedna o vynikajici snimek. Ale proc davam 4* misto 5* ? puvodne jsem zamyslel ze dam rovnou 5, nakonec jsem se pro 4 rozhodl kvuli tomu, protoze autori chteli zaimplementovat do deje vsechny zname postavy (nebo alespon vetsinu), coz pote pusobi chaotickym dojmem, a divak se obcas ztraci v deji. Jenze jako pravy fanousek jsem to prekousl a uzival si snimku.(ale tady jsem to opravdu musel snizit) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Smutněl jsem v případě celovečerních Simpsonů, ale to jsem ještě ani ve snu netušil, že se připravuje i celovečerní Futurama...a po jejím zhlédnutí smutním ještě o řád více... Jedná se prý o součást připravované šesté řady seriálu, ale už to skoro vypadá, že je jí téměř zbytečné točit. Formát celovečerního filmu rozmělnil dříve tak silně dávkovaný humor, z Bendera (stejně jako v případě Homera Simpsona) udělali tvůrci karikaturu sebe sama a film vycpali nečekaným množstvím animované vaty... Dokonce i aluze omšely a tak divák vidí deja vu - stokrát viděné parafráze Terminátora či Hvězdných válek, dříve v seriálu realizované v jediném vypointovaném gagu, nyní v předlouhé opakující se sekvenci. Občas se ve filmu mihne neuctivá narážka na mateřskou televizi Fox, občas probleskne i docela dobrý a vtipný nápad (tajemství receptu KFC, předávání Nobelovy ceny za...), ale ,,koule" původních pěti řad seriálu to nemá... Matt Groening, Futurama ani Bender tentokrát příliš nezaskórovali... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama