Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Čerstvo po dopozeraní (v závere filmu som si pomáhala čítaním Premiere) mám v hlave taký galimatiáš a nervy totálne na dranc, že ani neviem čím začať a či má význam vôbec vymenúvať všetky zápory. Pri pozeraní tohto "filmu" môžete logiku spláchnuť do záchoda a vkus vyvracať hneď potom spolu so zdravým rozumom. Vydržala som to do konca len preto, aby som sa mohla s čistým svedomím vyzúriť (veď čo ak by táto perla aspoň na záver ponúkla nejaký naozaj inteligentný prvok?). Pri niektorých filmoch sa človeku zdá, že aj dve hodiny ubehnú ako voda - tu som pri cca 101 minútach mala pocit, akoby ubehli dva týždne môjho života!!!! Buééé, nikdy viac! Takéto "veľdiela" by sa mali demonštratívne páliť na námestiach. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Bol som prekvapený, keď sa mi do rúk dostalo akože pokračovanie War of the Worlds... žiadna reklama, že pokračovanie kinohitu?! Už prvé zábery mi dokázali, že prečo je tomu tak. Naozaj otrasná kravina až sračka! Vrcholom je interiér kozmickej lode... to je vážne igelit, krepový papier. Štyria herci čo pobehujú na nejakom vrakovisku áut, to akože je super tajná vojenská základňa... atď. proste škoda strácať čas nad týmto "filmom". ()

Reklama

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se před pár dny díval na první díl, netušil jsem, že existuje i druhý a že ho za pár dnů budou dávat na Barrandově. Tentokrát dávám bez milosti odpad. Nedodíval jsem se. Možná mi na konci něco ušlo, hodně se tam mluvilo o cestování v čase, takže je možné, že veškeré rozdílnosti oproti jedničce byly vysvětleny právě na konci filmu. Georgeova žena se v druhém díle nevyskytuje, takže tentokrát divák neuvidí žádné kozy. Pokud si dobře vzpomínám, měly mimozemské transportéry v prvním dílu šest nohou, takže netuším, proč mají v druhém díle nohy jen tři. Největší záhadou je pro mě ale změna pohlaví Georgeova potomka, který byl původně dívka a teď je kluk. Nejspíš se jedná o chybu dabingu, Alex je přece jen mužské i ženské jméno a k záměně mohl přispět i jeho androgynní vzhled, ale pokud si dabéři nedokáží pohlídat něco takového, je to smutné. Dále je směšné, že ačkoliv dokázali tvůrci (jinak naprosto mizerných) efektů vytvořit stovky stíhaček, z důvodu nízkého rozpočtu se podíváme do kokpitu tak maximálně dvou. Ze stejného důvodu pak film působí neskutečně vyprázdněným dojmem, kdy se o záchranu světa starají dva vědátoři v improvizovaných podmínkách a lidskou tvář aby člověk pohledal. Režie se tentokrát ujal sám C. Thomas Howell, představitel hlavního hrdiny, což by jinak mohla být zajímavá změna, ale u takovýchhle filmů je to úplně jedno. (1 170.) ()

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Parta ochotníků z nějaký emerický Horní Dolní si přinesla do opuštěný fabriky spoustu plastu, ale někde zapomněli scénář i režiséra - a vzhledem k tomu, že ani jeden z nich neumí hrát, dá se tahle hoďka a půl brát jen jako srandovní školní pásmo, prostříhaný občas záběry z nepříliš povedený počítačový kosmický gamesky. To snad ani nikdo dospělej s IQ nad 20 nemůže brát vážně. :) ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Plně se všemi, kdo dali odpad souhlasím, jenom ještě přidám další poznatek a to, že hudba ve filmu je často více nahlas než hlasy (ne)herců, takže jim není moc rozumět. Ale to v tomto filmu je stejně uplně jedno. Každopádně doporučuji shlédnout, abyste viděli, co je opravdu, ale opravdu špatný film! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama