Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlým dílům je to sešup dolu. Tohle je už fakt vyloženě béčkové. Atmosféra moc neexistuje. Prostě je to celé jen o tom, odbýt si pár brutálních scén, a to je vše. Povahový přerod "hlavních hrdinů" je neuvěřitelný. Tím myslím závěr. Většina lidí by se tak podle mě nezachovala.Na druhou stranu větší sračky existují, tak v rámci žánru hodnotím mírně podprůměrně. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaný, velmi zklamaný! Jestli tohle má být podle hodnocení nejlepší Hostel, tak jsem Uweho Oscar! Prostředí Las Vegas je úplně mimo. Oběti už si nikdo nekupuje, prostě je jen trapně oddělaj v krabici z plexiskla a pár pracháčů si na to vsadí. Je tu prostě všechno špatně... Jednu hvězdu, za vynikající úvod a za jednu hlášku tak trochu ze života (přesný znění si teď nevzpomenu) ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

"Vážení členové. V hlavním vystoupení elitního Loveckého klubu, zabíjíme vyjímečnou oběť. Hezky se bavte!" Nečekané se stalo realitou. Spiegel se vybodl na špinavé Slovensko prvních dvou dílů, na mrazivou atmosféru staré továrny, na zabijáky v řeznických oblecích a udělal z trojky honosné pokračování ve Vegach. Z Loveckého klubu udělal opravdu eletní spolek organizovaného zločinu a samotné mordy vyzvyhnul na vyšší laťku. I když jsou tam všehovšudy jen tři, tak u prvního mi dost zatrnulo a třetí "šípová kouřovka" měla parádní atmosféru. Závěrečných 20 min je v rytmu dobré akce a ten konec má vadu jen v tom, že záběr je na pomalu se zakrvácející lampu. A přes pár hlušších míst si nemám osobně na co stěžovat. Dostal jsem to, co jsem si objednal a řádně zaplatil! ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně osekaná náhražka, která má v sobě více éček, než sálám Gothaj za 3 Kč v akci. Pokud se první dva Hostely přes daly sníst a to ještě s velkým sebezapřením, tak toto chemické cosi už ne. Herci unylí, scénář o dvou prázdných A4,gore žádný a ani humor to nemá - chybí tu romský fotbal s lidskou hlavou. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Hostelu v režii Scotta Spiegela (Scénarista Evil Dead II a producent prvního a druhého Hostelu). Jedná se o nejslabší díl celé série. Už tam nejsou ty klasický mučírny v podzemí jako v předchozích dílech. Místo toho tam je jedna místnost a oběti jsou za sklem aby se na ně ostatní úchyláci mohli dívat a vyžívat se v jejich mučení. Už tam vůbec neni ta atmosféra jako ve filmech Eliho Rotha, neni to už ono. Co se týče postav, tak v tomhle dílu už jsou úplně jiný postavy a vůbec to nenavazuje na předchozí díl. Gore efekty taky nic moc a zas tolik jich neni. Přesto mě tenhle díl bavil, nenudilo mě to, ale mohlo to bejt ještě lepší a delší. Ovšem konec filmu mě moc mile překvapil, ten je hodně dobrej. Na tomhle dílu je to dost vidět že už to nerežíroval Roth. Kdyby někdy vznikla čtyřka, chtělo by to propracovanější scénář a víc mučících scén, krve a gore efektů. To je jasný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama