Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasický exploitation,tentokrát od ne moc zaběhlých japonských tvůrců.Je pravda že lecos od svých asijských(čínských)bratrů odkoukali,ale i tak se stále mají co učit.Ultra brutální násilí a velmi realistické efekty nemění nic na tom,že do špiček žánru mají ještě hodně daleko.I tak ale celkem milé překvapení a udivení,že už i takovýhle film si koupíte za padesát korun v trafice... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rovinu řeknu, že zde není k vidění nic nového, ale Japoncům se podařilo v sedmdesáti minutách prezentovat tu nejzvrácenější podívanou, která se dá jen v lidské představivosti stvořit. Asiaté jsou mistry ve stupňování atmosféry a to se mi na jejich filmech líbí asi nejvíc. Nejprve diváky pořádně navnadí, potom zvolní tempo a během okamžiku opět zaútočí na divákovu mysl. Tady tomu nebylo jinak. O tom že motorová pila se dá dobře využít nejen v Texasu vás přesvědčí ihned na začátku mučení. Prsty a dokonce i celá ruka brzo okusí její ostří. Čím víc se blížil konec, tím míň mě však kupodivu film bavil. Finish sice nabídl docela zajímavou podívanou, ale úplný závěr zcela znevážil předchozí děj a na obrazovce se odehraje taková parodie hodná pro céčkové filmy. Kousací hlava vypadala trapně a když začala plakat, tak jsem to zastavil. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

:) Tak tohle bylo hezké...Zprvu to k mému zděšení vypadalo jako další supernásilný film,co si chce hrát na jakožerealitu ale naštěstí se to v průběhu děje všechno pěkně usadilo a nakonec to je prostě dobrá zábava u které mi občas tak něják zalechtalo v kulkách :) ,která je docela napínavá a vůbec je to celé taková rozverně laškovní hra s divákem :) ..K dokonalosti tomu něco chybí-něco co nedokážu blíže specifikovat ale na plný počet rudých hvězd to prostě není.........Za mě=zasloužených 70% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Není to čistě jen hraný snuff nebo čistě jen torture porno ve stylu Hostelu, i když se obému velmi blíží. Větší důraz je na psychický teror a poznávání pošahané psýchy sadistického vraha... a ke konci dokonce i na humornou, až parodickou vložku. Což jsou spolu s místy ucházející atmosférou ty jediné věci, které Gurotesuku vytahují z bahna úplných sraček, které přes svou přehnanou brutalitu (nebo možná právě pro ni) prostě nudí. 5/10 ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Krvavá gore paráda pre unavených japonských podnikateľov. "Torture porn", ktorý hrá - ako inak - s odkrytými kartami. Je príliš popisný, vyžíva sa v brutálnych detailoch a ponúka celú priehršť samoúčelného násilia. Surovejšieho než si vieme predstaviť. Jeho zrejme jediným cieľom je šokovať diváka. Pritom obsahuje minimalistický príbeh, ktorý sa dá naznačiť najviac 3 - 4 vetami. Perverzný maniak a násilník ľstivo odchytí potenciálne obete, spúta ich a kruto mučí. Keď už to ide s jeho obeťami dolu vodou poskytne im základnú zdravotnú pomoc tak láskavo až sa u nich vytvorí štokholmský syndróm. Potom nastane zlom a druhé kolo tortúry. Nebyť tej nadsádzky v závere, či priam poetického vzletu, keď zaznejú harmonické tóny hudby a odseknutá hlava sa zahryzne do väzniteľa, hodnotil by som Grotesque určite nižšie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama